Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az normális ha 38 hetesen...

Az normális ha 38 hetesen sokkal kevesebbet mozog a baba mint előtte?

Figyelt kérdés
azt tudom hogy kevesebb a helye de a napi 10 mozgása sincs meg...az uh-n mindent renden találtak meg az áramlásvizgálaton is.csak kellemetlen hogy ctg-n szinte soha nem mozog.este felé lesz mindig kicsit aktivabb.olyankor van amikor hosszú perceken át rugdos,ez mindenkinél íg yvan hogy egy bizonyos napszakban mozog csak és egész nap semmi??
2008. febr. 21. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj, tényleg nagyon kevés helye van ilyenkor, természetes, hogy "lelassul".-)

Nekemis este és reggel jobban mozog, bár én még csak 24 hetes vagyok.-)

Ha mindent rendben találtak, kár izgulnod, nyugodj meg, és élvezd még a visszalévő időt.-)

2008. febr. 21. 12:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 31hetes vagyok és eddig nekem úgy van, hogy reggel mozog, napközben alig, aztán estére pörög. Azt olvastam, hogy a legkönnyebb megfigyelni evés után, akkor többet mocorognak. De szerintem ez mindenkinél más. A nemrég szült barátnőm azt mondta, hogy neki jó, ha egy nap kétszer megmozdult!

2008. febr. 21. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ha a vizsgálatokon minden rendben és mozog is akkor ne aggódj! Minden baba más és azt olvastam ilyenkor elég sokat alszanak. Amíg érzed, hogy mozog nincs gond. Örülj, hogy nyugi van, az enyém mostanában hajnalban áll neki pörögni és nem hagy aludni.

üdv:32. hetes kismama

2008. febr. 21. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!