Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jósló fájásotok mikortól...

Jósló fájásotok mikortól volt? Hányadik héttől természetes?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem csak egy héttel a szülés előtt volt!
2011. jún. 10. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát nekem a 34. héttől vannak, és keményedések is, de még mindig nem bújt ki a baba :)

38 hetes kismama

2011. jún. 10. 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem 32. héttől. Volt, hogy már mértem őket 36-37. hét táján, mert olyan gyakorinak tűntek. Aztán a végére úgy megszoktam őket, hogy nem vettem észre, hogy 4 percenként jönnek rendszeresen és fél percig tartanak. :-)De aztán beerősödtek ... 41 hetesen szültem.
2011. jún. 10. 16:23
 4/5 anonim ***** válasza:

33. héttől voltak mensigörcseim napi 3-4 alkalommal, aztán 37+6-nál rendszeres jóslók 6 órán keresztül, azt hittem indulni kell, de elmúltak, majd 38+2-re szültem.

Ez is változó, hogy kinél mikor jelentkeznek a jóslók.

Van, akinek soha nincs, van akinek korán kezdődik.

Nagykönyv szerint átlagban a 36. héttől kellene rájuk számítani, de nem a tankönyvből jöttünk ki!

Valaki azt írta itt egyszer, hogy megfigyelése szerint a jóslókhoz képest 5-6 héttel várható a szülés: biztos van, akinél így van (pl. én), de nem lehet általánosítani ezt sem.

2011. jún. 10. 17:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!!

Tehát akkor az sem probléma,ha mensi szerű görcsök (nem rendszeresek,csak napi 1-2x) mondjuk a 25-30. hét közt vannak?

2011. jún. 10. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!