S. O. S.! Terhesség és jégárpa? Elmúlik? Tapasztalt valaki ilyet?
Nekem is volt, de szerencsére felszívódott (kb. 3-4 hét alatt).
Kenőccsel is el lehet mulasztani, de a legtöbb kenőcs terhesen nem használható, így egyeztess egy dokival!
Ha megmarad és bekeményedik, akkor ki kell műteni a szemhéjból, ami fájdalmas, de csak pár perces műtét (páromnak volt).
Beszélj egy dokival!
terhesség és jégpárna?elmúlik?
mi múlik el?nem érthető a kérdés...
Második válaszoló:
A jégárpa elmúlik? Összefügg a terhességgel? Gyermekkorba elmúlik, ennyit tudok.
Első válaszoló:
Nekem is volt kétszer és ki is műtötték, nagyon fájdalmas volt. Mitől függ, hogy betokosodik, bekeményedik-e vagy sem? Neked terhesség alatt volt? Használtam rá krémeket, de semmi javulás. Ha nem műttetem ki, akkor árt a szemnek? (Alul, belül van.) Szerencsére nem túl nagy.
bocsi, félreolvastam..ne haragudj!!!! jégárpa helyett jégpárnát olvastam... :)
mégegyszer bocsi :)
Első: igen terhesség alatt volt, de felszívódott magától, így nem tudom mivel tudnád kezelni.
Azt tudom, hogy bent nem maradhat, mert árt a szemnek!
Mindenképpen fordulj orvoshoz, nem akarok neked hülyeséget írni!
Szia!
Nekem szülés után lett jégárpám.Kaptam rá krémet az segített,viszont nekem sokáig érezni lehetett a szemhéjamon egy kis dudort ott ahol volt a jég árpa.
(Bár azt mondták ha nem húzódik vissza akkor ki kell "kaparni".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!