Schüssler sókkal tapasztalt terhesség alatt?
Szia!Én szedem 3 napja.A védőnőm javasolta,mert elég kemény szokott lenni a pocakom és a magnézium nem elég.Azóta sokkal jobb és bátran szedhetik kismamik.Mondjuk lehet attól is függ hány hetes vagy?Kérdezd meg az orvosod vagy a védőnőt.
28 hetes
köszi a válaszokat!
a második válaszolót kérdezném, hogy megelőzésre is a schüsslert adod a fiaidnak? a 3-as ferrumot, vagy melyiket?
Én is hiszek a homeopátiában- 5éve nem vagyok hajlandó gyógyzert szedni, amikor egy túlzott antibitikmos kezelés úgy tönkretette az egész emésztőrendszeremet, hogy két év kellett, mire felgyógyultam belőle.
azóta csak homeopátia, most ezek a schüsslerek nagyon megfogtak, csak a környékünkön nem tudok olyan embert vagy gyógyszerészt aki ért hozzá.
Nem tudjátok véletlenül, hol lehet konkrétan érdeklődni ezekről?
köszi
Szia!
A második vagyok. Igen a 3-as sót kapják, 3x1et. Nem tudom, hol laksz, de mi pesten járunk a Dr. Torbenkova Nagyezsdához. Budakeszin is rendel. Nagyon képzett és tapasztalt homeopata, szívből ajánlom, bár nem könnyű őt elérni és lehet, hogy sokat kell várni, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!