Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem várhatok el a barátomtól...

Nem várhatok el a barátomtól egy kis bíztatást ha terhes vagyok? :S

Figyelt kérdés
Felelőtlen voltam, egy buli után lefeküdtem védekezés nélkül a barátommal. Egyszeri ilyen alkalom volt, a baj mégis megtörtént. Kiderült, hogy 6 hetes terhes vagyok. Megbeszéltük, hogy elvetetjük a babát. Először minden rendben volt. Szóltam itthon anyukámnak, megbeszéltük, hogy ez még túl korai, szerinte is vetessük el. De mióta a barátom megtudta, hogy anya kiáll mellettem, azóta folyamatosan csak flegmázik, és azt várja, hogy őt sajnáljam. Megértem, hogy neki is rossz a helyzet, de azért mégis csak én élem át ezt az egészet nem? Megigérte, hogy mindenben mellettem áll, kitart mellettem. Aztán most úgy viselkedik, mintha ez csak egy kis semmiség lenne. Nekem iszonyú lelkiismeret furdalásom van és rosszul esik, hogy egy szép szót nem kapok tőle. Szerintetek ez normális? Mit tegyek?
2011. jún. 9. 20:04
1 2
 11/14 Andrea1987 ***** válasza:
Szerintem gondold mégegyszer végig az abortuszt,mert utána nincs visszaut.Lehet megfogod bánni,ha nem most kb 5 év múlva.Nem tennék ilyet a te helyedbe.A fiud meg egy bunkó paraszt.Ö már ott él a pocidba,én nem tennék ilyet.36 hetes km
2011. jún. 10. 08:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha így döntöttek, így döntöttek. Nem az abortuszon van a hangsúly. Én 22 éves vagyok, de ha most besikerülne, még én is elvetetnem. Nemhogy 18 évesen... De ez az én dolgom.

A kérdezőnek is magánügye, hogy mit miért és hogyan döntött, nem erre irányult a kérdés.

Szerintem hanyagold néhány napig, hétig a párod, amíg normálisabb nem lesz. Lehet, hogy csak felkavarja a helyzet, és nem tudja mit kell ilyenkor csinálni, de lehet, hogy teljesen más van a háttérben, csak ilyen helyzetben forrja ki magát az a más dolog. (Nem feltétlenül kell másik nőre gondolni, csak egy ettől teljesen független dologra.) Ez pár nap alatt úgyis kiderül. Addig foglalkozz magaddal, legyél anyukáddal, ő az, aki most a legnagyobb erőt adhatja neked.

2011. jún. 10. 08:20
 13/14 anonim ***** válasza:
A barátod nem igazságos veled hiszen ő is épp olyan hibás mint te. Most az lenne a dolga hogy támogasson és melletted legyen. De egy férfi soha nem fogja átérezni azt amit egy nő érez ilyenkor. Az élettől most egy hatalmas pofont kaptál megértem a döntésedet hogy nincs más lehetőséget és nem ítéllek el mert látom hogy tisztában vagy a tetteid súlyával de remélem hogy ez egy életre szóló lecke lesz és soha többé nem fordul elő. A helyedben elgondolkoznék azon hogy a barátomnak ha így nem áll mellettem van e helye az életembe.
2011. jún. 10. 12:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Èn 22 evesen elvetettem, mert nem voltam felkeszulve ra. Mindig eszembe jut, h hany eves lenne most, ha megszultem volna. es ha majd szuletik egy kisbabam, akkor tudni fogom, h ez a masodik gyerekem, nem az elsö.

Megsem bantam meg, h elvetettem, mert nem tudtam volna tisztessegesen felnevelni. Kitartast es eröt. Ott vannak melletted a szulök, en egyedul csinaltam vegig. nem mertem elmondani senkinek, es nem akartam fajdalmat okozni. bar, en mar 22 voltam. egyedul döntöttem. ami lehet hiba volt, de ez törtent, megtörtent.

2011. jún. 10. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!