Nem várhatok el a barátomtól egy kis bíztatást ha terhes vagyok? :S
Ha így döntöttek, így döntöttek. Nem az abortuszon van a hangsúly. Én 22 éves vagyok, de ha most besikerülne, még én is elvetetnem. Nemhogy 18 évesen... De ez az én dolgom.
A kérdezőnek is magánügye, hogy mit miért és hogyan döntött, nem erre irányult a kérdés.
Szerintem hanyagold néhány napig, hétig a párod, amíg normálisabb nem lesz. Lehet, hogy csak felkavarja a helyzet, és nem tudja mit kell ilyenkor csinálni, de lehet, hogy teljesen más van a háttérben, csak ilyen helyzetben forrja ki magát az a más dolog. (Nem feltétlenül kell másik nőre gondolni, csak egy ettől teljesen független dologra.) Ez pár nap alatt úgyis kiderül. Addig foglalkozz magaddal, legyél anyukáddal, ő az, aki most a legnagyobb erőt adhatja neked.
Èn 22 evesen elvetettem, mert nem voltam felkeszulve ra. Mindig eszembe jut, h hany eves lenne most, ha megszultem volna. es ha majd szuletik egy kisbabam, akkor tudni fogom, h ez a masodik gyerekem, nem az elsö.
Megsem bantam meg, h elvetettem, mert nem tudtam volna tisztessegesen felnevelni. Kitartast es eröt. Ott vannak melletted a szulök, en egyedul csinaltam vegig. nem mertem elmondani senkinek, es nem akartam fajdalmat okozni. bar, en mar 22 voltam. egyedul döntöttem. ami lehet hiba volt, de ez törtent, megtörtent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!