16 hetes vagyok és hetek óta rettenetes derékfájásom van, volt igy valaki?
Figyelt kérdés
majd mondom az orvosnak de addig jo lenne ha megnyugtatnátok.
sehogyse jó,menni alig birok igy ha elkezd fájni.ráadásul lesugárzik a csípőmbe és a combomba meg a farokcsontnál is érzem.rettentes.leginkább akkor érzem ha csinalok valami hajolgatós munkát,de elég egy hosszabb séta is néha.
más valaki igy?mit kaptatok rá?vagy mit mondott a doki?
2011. jún. 9. 15:21
1/4 anonim válasza:
egy darabig tart, majd elmúlik. majd újra visszajön.
majd ha már tényleg nagy lesz a pocid, akkor meg sajnos hozzá kell szokni.
2/4 A kérdező kommentje:
elsö terhességnél a végén jött elő,most meg az elejétől szinte.
2011. jún. 9. 15:47
3/4 anonim válasza:
Nekem előjött kb a 10.héten és a terhesség egész ideje alatt végigkísért!Volt olyan is, hogy a férjem húzott ki az ágyból, annyira fájt.De ahogy megszültem, mintha elvágták volna.
4/4 anonim válasza:
Nekem is az elejétől fájt az előzőnél is, most is. A dokim azt mondta, a hormonok ellazítják a derék ízületeit, azért fáj. Amúgy nem vagyok derékfájós, de most kínlódok vele. 15h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!