Akkor most nálunk mi a helyzet? Kicsit lentebb olvastam erről az ingás dologról, gondoltam kipróbálom.
Elsőnek elkezdett előre-hátra mozogni, majd kőrbe. Akkor most mi van?
Ja tudni kell, hogy uh-on több alkalommal is kislányt mondtak (két doki is), de a 4d-n (egy alkalom) azt mondták, hogy egyértelműen fiú. Szerintetek?
Lehet bután hangzik, de mindenki azt mondja, hogy ikrek, mert a pocim is nagyon nagy és gyanúsnak tartják, hogy néha fiú néha lány. De már 32 hetes vagyok, ha ikrek lennének akkor az már kiderült volna. Nem?
Létezik, hogy a 4d-n tévedtek?
Elég kíváncsi vagyok.
Ha ikrek lennének az hallani kellene a szívhangon, szerintem, az ingát én is kipróbáltam, nekem is össze vissza lengett, hol így, hol úgy, 14 hetesen kisfiút mondott a doki, most 18 hetesen kislányt,
Boldog babavárást,
19 hetes kismama:)
Ugye most nem viccelsz?
Még szép, hogy kisfiad lesz!
A 4D a legmegbízhatóbb!
A barátnőmnek is azt mondták kislánya lesz,aztán a 4D-n közölték, hogy fiú. És persze fiú is lett. Ott megmutatják a fütyköst,az ikreket is láttták volna. Inga?):
ez az inga, olyan hogy a láncodra rá kell fűzni egy gyűrűt. A pocak fölé kell tenni és ha előre-hátra mozog, akkor fú, ha körbe akkor lány. Érdekességnek jó.
Természetes, hogy az uh-nak hiszek. Csak ott is mást mondanak. Eddig kb 5 alkalommal mondták, hogy lány és a 4d-n egy alkalommal, hogy fiú. Igazából mindegy, hogy fiú vagy lány, mert mind a kettőnek nagyon fogunk örülni.
Az ikrekre vonatkozó megállapítást azért kérdeztem, mert tényleg minden ismerősöm, sőt a háziorvosom is megjegyezte már, és kicsit elgondolkodtam rajta. Persze tudom, hogy annak már régen ki kellett volna derülnie.
Előfordul, hogy a babák annyira takarják egymást és a szívhang is szinkronban van, hogy később derül ki, hogy ikrek. Na de szerintem nem a 32. héten. Ennyi uh és főleg plusz egy 4D-s uh után ezt már azért csak kiszűrték volna! Nekem is óriási a pocim! Akkora, mint másnak a szülés előtt! :)Anyósomék is azzal hülyültek, hogy biztos ikrek. Ám egy kisfiú lakik odabent. :)
Én is azt mondanám, hogy inkább fiú, mert szerintem is jobban látnak 4D-n. Mi a múlt héten voltunk és egyértelműen látszott. Ha a doki nem mondja, akkor is látjuk. :)
29 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!