7 hónapja próbálkozunk, de eddig sajnos nem sikerült. Most gondoltam ebben a hónapban kipróbálom az ovulációs tesztet?
Gabrielt vettem, elvileg 2-3 nap múlva lesz pé-m. 2 napja a teszt halványan két csíkos volt, de azóta egy csíkos. Ez miért lehet? Azt gondoltam ha már két csíkos, akkor utána csak erősebb lehet. /Elvileg akkor van pé, ha erősebb vagy ugyanolyan a két csík. Nem értem? Lehet, hogy nincs pé.
/Februárban volt egy missed ab-om vetélés miatt. Ezért nem gondoltam, hogy baj lehet a pé-mel./ Mi a tapasztalatok az ovu tesztekkel? Más is járt így?
Szia! Én is használok ovu tesztet. Késő délután szoktam tesztelni és előtte kb 2 órával kevés folyadékot fogyasztok. 26 naposak a ciklusaim ezért én a 9. napon el kezdtem tesztelni. A 11. napon halvány volt a második csik a 12. napon egyforma két erős csik volt a 13. napon pedig már csak egy csik volt. Tehát a 12. napon volt az LH csúcs értéken, a peteérés ezt követően kb. 24-36 óra múlva van. Ezt a hőmérsékletem is igazolja. A 14. napon volt a hőm a legalacsonyabb.
Az ovulációs teszt segitségével sikerült idén februárban teherbeesnem de missed ab lett a vége áprilisban.
Felkerestünk egy genetikust aki vérvételből megállapitotta, hogy alacsony a progeszteron szintem.
Nálad a hormonokkal minden rendben van?
Szia én használtam, most 26hetesek vagyunk. szerintem a 2 csíkos nap volt a pé-d, csak alacsony az lh szinted..még érdemes próbálkozni, de nem garantált.
A következő hónaptól minden kétcsíkosnál kellene próbálkozni, mi 5 napig simán és összejött,,,nem tudom melyik napon de nem véletlenkedtem.
Szia!
Én is vettem ovu tesztet, töpemikroszkópot, pont abban a hónapban mikor sikerült. Egyik napra sem mutatott peteérs,és mégis terhes lettem. Nagyon drukkolok!!:)))Mi is sokáig probálkoztunk,és nem sikerült,mert 4 évig fog. gátlót szedtem, de most már 6 hetes, 7napos tehes vagyok....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!