Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire hisztek az álmokban?

Mennyire hisztek az álmokban?

Figyelt kérdés
én már kétszer álmodtam hogy fiam lesz!16 hetes vagyok még nem tudom mi lesz,de szerintetek ezt egy anya megérezheti?megint ezzel álmodtam.igaz fiút szeretnénk,talán emiatt van?
2011. jún. 8. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél többször is kisfiúval álmodtam kislányt szerettem volna,és kisfiam lett persze nagyon boldog voltam így is,most is terhes vagyok kislánnyal álmodom többször is és most kislány lesz:)Nekem bejött,hittem is benne.Nektek is kívánom amit szeretnétek:)És fő az egézség:)39 hetes km.
2011. jún. 8. 12:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Az elsőnél azt éreztem, hogy fiam lesz, álmodtam is vele többször, de lányom lett.
2011. jún. 8. 12:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze,két esélyes a dolog... Majd ha megmutatja magát,akkor megtudod,hogy előérzet volt e,vagy csupán egy vágykép.

Amúgy,én hiszek az álmokban,nekem többször megmutatta már a jövőt :D

2011. jún. 8. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Meg voltam róla győződve, hogy fiam lesz, pedig mindig lányos anyukának képzeltem el magam, de a 12. heti uh után az volt az érzésem, hogy fiú. Aztán kiderült, hogy mégis csak lány :)
2011. jún. 8. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Én mindig fiúra vágytam. A párom és az anyukám nagyon kislányt szeretett volna. Kislányról is álmodtam. Fiam lett. :)
2011. jún. 8. 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél egyetlen egyszer álmodtam ezzel kapcsolatban.

Akkor álmomban egy kislány babát láttam,a kezemben tartottam,fekete haja volt és rózsaszín ruhája (csak a ruhából derült ki hogy kislány).

Valóban lányom lett,de a dús fekete haj az nem nyert :-)

Most megint várandós vagyok.

Még semmit nem álmodtam,de valamiért úgy érzem hogy fiam lesz. Eleve úgy is viszonyulok hozzá lelkileg. Vagy hogy is mondjam.

Majd kiderül,de addig még jó pár hetet várni kell.

2011. jún. 8. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!