Hogy vált be nektek a 3in1 babakocsiknál a kagylóülés?
Nekünk a rendes babakocsink volt, és sokszor aludt benne oldalt fekve, ami ugye itt kivitelezhetetlen. A kis barátja meg hason szeretett...
Én nem vennék, hát nem tud benne kinyújtózni. A mózesbe meg elfér vagy 4-5 hónapot...
Nekem ilyen 3az 1ben volt és kagylós!Nagyon-nagyon imádtuk!Soha nem aludt a lányom sem hason,sem oldalt:)!Ezt szokta meg és nagyokat durmolt benne:)!
Coletto austin a3 volt egyébként.
Szia!
Mi 2 Babával Bebe Confort Loola-t használtunk.
Ott is a lábtartóval együtt lehetett dönteni a háttámlát.
Mi nagyon imádtuk, mert ha elaludt a Pici akkor ledöntöttük a háttámlát és nem lógott lefelé a lába=nem zsibbadt el Nekik!
Most jön a 3. Baba, Neki is Loola-t veszünk, az biztos.
Ha vízszintesen fekszik, mért zsibbadna el? Akkor sem lóg...
Off: melyik quattro-nak van kagyló ülése?
Ja, értem. Mi akkor már nem használtunk babakocsit, csak kivételes esetben. de mondjuk a lábtartónkat lehetett emelni, csak gondolom lelógott volna a lába. :) De ezt nem próbáltuk.
Egyszer 2 évesen ült benne, mikor lázas volt, és dokihoz kellett menni, nagyon furi volt már.
szia!
az én 2-évesem is szokott még kocsizni ugyanis jön a tesó és ha elfáradt nehéz már cipelnem, szintén Bebe Confort Loolánk van szereti és el is fér benne jól! Pedig 14kg és 92-98cm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!