Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ezzel nem foglalkozni?...

Lehet ezzel nem foglalkozni? 20. héten vagyok,3,4kg-ot "híztam", és jól lecsesztek, hogy nem lesz ennek jó vége.

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy Rubint Réka testalkat elismerem, de nem hiszem, hogy ez olyan szörnyű lenne (75,6kg-ról indultam, 184cm vagyok). Pláne mivel az első gyerekkel 18kg-ot szedtem fel a végére. Terhességi toxémiát kockáztatok így a védőnőm szerint. A vérnyomásom 110 fölé még nem ment kávával se, viszont csúnyán visszeresedik az egyik oldalam. Nem értem minek kell az emberre ráhozni a frászt feleslegesen. Vagy valóban van mitől tartanom?
2011. jún. 7. 15:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én 4,5 kg híztam és 31 hetes vagyok pont ma. A dokim megdicsért hogy az nem sok, de lesz még hozzá. A pocaklakó 1820 gramm. Szerintem ne aggódj miatta én sem voltam karcsú.
2011. jún. 7. 19:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Én 7 hetes vagyok de már híztam 2 kg-t. :O

Előzővel 22kg híztam, első 3 hónapban lement 10kg utána meg 6 hónap alatt még 15. Nem szeretnék én se megint 80kg-an szülni de egyszerűen feneketlen ilyenkor a gyomrom! Eszem, eltelik 2 óra és hangosan korog a gyomrom, még 1 óra múlva meg szédelgek az éhségtől és ezt komolyan mondom! Örülnék ha 20 hetes csak 3,4 kg híznék! Próbálkozom azért...:( A védőnőd elég hülye. Nekem semmi bajom sem volt amikor 22kg-val voltam több 40 hetesen.

2011. jún. 7. 19:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem durva.

En kicsit mas tempoban hiztam es kicsit mas testalkatom volt, de nekem is siman megvolt az egy havi ket kilo a masodik felidoben.

A 20. hetig hiztam 2,5 kilot, utana pedig teljesen utemesen, temposan heti fel kilot. 39 hetesen szultem. Ez 12 kg-ot jelentett, a babam nem volt nagy (3100 gramm), szulesnel lement 8 kb.

Engem soha, soha nem csesztek le a havi ket kilo hizasert, sot, altalaban orultek, hogy milyen egyenletes tempot tartok.

A kulonbseg kettonk kozul talan csak annyi, hogy mas sulyrol indultam (179 cm-hez voltam akkor 60 kg).

De ilyen magassaghoz a hetven feletti sem szamit kifejezetten tulsulynak.

Ne idegesitsd magad, felesleges.

Az elso gyereket varva 25 kilot hiztam, csak a sajat hibam miatt (zabaltam es nem kezeltem az allandosult szekrekedesemet). Az en bajom volt, mert amugy soha semmi egeszsegugyi gondom nem volt. Sovany voltam, amikor teherbe estem, szoval meg csak kover sem lettem ennyi plusz kiloval, harom honap alatt lement 27 kg helyette.

De akkor ehhez mit szolt volna a te vedonod?

Agyonver?

Tenyleg engedd el a fuled mellett.

2011. jún. 7. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!