Érden a korall2 üzletházban lévő AG Medical 4d uh-on volt mostanában valaki ott? Normálisak, és hányan mehetnek be? Menyibe kerül és mi jár érte?
Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 13:25
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Szia! Én januárban voltam náluk, 10 ezer Ft-ba került kb. 25 perces bébimozi, amit DVD-re vettek, plusz kinyomtatva is kaptunk képet a piciről. Hát én annyira a szonográfussal nem voltam megelégedve, egy kissé fura nő volt meg egy kicsit érdekesen viselkedett, de hát inkább a picire koncentráltam. A vizsgálatra bejöhetett velem a férjem és anyósom is.
Üdv 33 heteske
3/3 A kérdező kommentje:
Fura volt azalatt mit értesz?Bunkó volt vagy nem törödöm,és csak Ő van egyedül??Mindent rendesen megnézet?
2009. márc. 19. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!