Névválasztás. Olyan nehéz. Ti hogyan válogattok?
Listát írtok? Külön Apa és külön Ti majd összefésülitek? Vannak favorit nevek, már régóta tudjátok, hogy CSAK az lehet a Pici neve?
Hogyan kezditek a névválasztást, hogyan szűkül a kőr?
Megvártátok amíg kiderült a Kicsi neme?
Mi nem szeretnénk, hogy mindegyik gyereknek ugyan az legyen a keresztnevének a kezdőbetűje. Az nagyon leszűkíti a kört és csak az miatt...szóval ez nem jött be nekünk :)
Legyen nemzetközileg is használható, DE nem magyarosított külföldi Pl Dzsesszika :)
Ne legyen túl gyakori, ne legyen régimódi.
Olyan nehéz JÓ nevet találni
Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Nálunk Apa nem szeretné a saját nevét, Ő sem használja :)
Mindenkinek a becenevén mutatkozik be :)
Mi is rövidebb, komolyabb nevet szeretnénk amit majd később, felnőttkorában is büszkén viselhet.
Ezért nem szeretnénk pl. Manó-t :)
Dr. .... Manó vagyok, az ügyvédi kamara elnöke brrrrrrr :)
Tegnap oda adtam Apának a listát. 22 név volt rajta.
Abból három tetszik neki :(
Szia:)
Nekem is a rövid nevek tetszenek, mindig azt mondtam, hogy csak rövid nevű babám lehet, de így pocakosan megváltozott egy picit:)
A páromnak viszont hosszabb nevek tetszenek.
Úgyhogy így egyeztünk meg, hogy ha lányunk lesz Viktória lesz, ha fiú akkor Zsolt:)
A Viktória mondjuk mindig tetszett, így hívják az egyik barátnőmet. Én Petra vagyok, az én nevem is nagyon tetszik, de azt csak 2. névnek adnám:)
De egyébkén tetszik, még a Nóra, Tímea, Hanna, Anna, Zsófi. Fiúban Bence, Bálint, Gergő, Zsolt, Péter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!