Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tervezett várandósok! Mit...

Nem tervezett várandósok! Mit éreztetek?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanok válaszát várom, akik nem tervezték a babát, de teherbe estek és utána feltámadtak az anyai ösztöneik.

Tudom röhejes,de a Született feleségekben hallottam, hogy olyan érzéseket ébreszt, amelyekről azt hittük nem is léteznek. Ez igaz? Ha meg tudjátok fogalmazni (bár tudom nehéz), akkor légyszi mondjátok el mit éreztetek, nagyon kíváncsi vagyok:) Nem vagyok várandós, csak egyszerűen érdekel a dolog, mert már felnőtt nő vagyok és a családomban mindenki fiatalon szült én pedig 22 évesen nem érzek semmit, de néha azt hiszem érzek. Szóval ezért a kíváncsiságom:)

Előre is köszönök minden választ!

2011. jún. 3. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 21 évesen lettem terhes az első fiammal, előtte nem igazán tudtam mit kezdjek a gyerekekkel, nem igazán akartam sose gyereket. Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok teljesen megváltoztam, attól a perctől kezdve nem tudtam elképzelni nélküle az életem, Most 28 éves vagyok és már van egy másik kisfiam is most 6 hónapos. Olyan mintha erre születtem volna hogy anya legyek, de előtte egyáltalán nem gondoltam, hogy valaha ilyet mondok!!
2011. jún. 3. 21:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor talán az én érzéseimnek is van valóságalapja.Néha az őrületbe kergetnek a boltban üvöltő gyerekek, de ha arra gondolok, hogy nekem is lesz egy kisfiam,akinek majd ingje lesz meg farmerja, és sosem hisztizik, hanem egy iszonyú okos értelmes gyerek lesz,akkor melegség önt el:)
2011. jún. 3. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
én is ennyi idös vagyok és nem tervezetta baba.én nagyon labilis vagyok sajna ilyen téren egyik nap ezt gondolom a màsiknap azt de ahogy nö a pocim ugy egyre jobban érzem magam persze nem minden nap. tegnap meg ma is depis vagyok.most tettem fel egy kérdést én is hogy volt e valaki depis terhesen :( én vàrom hogy kialakuljon jobban ez az érzés vagy csak félek mert az elsöt elveszitettem
2011. jún. 3. 21:48
 4/8 A kérdező kommentje:

Úgy tudom a terhesség alatti hangulatingadozás normális :)

Olyat is hallottam,hogy az a legjobb érzés, amikor rád néz :)

Tapasztalatlanul nekem ezek csak üres szavak, de nincs oka hazudni annak, aki ezt mesélte :)

Szerintem nem kell aggódnod :)

2011. jún. 3. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
22 éves vagyok. Amikor megcsináltam a tesztet, sírtam. Teljesen kétségbe estem, h mi lesz. Aztán elmentem először a dokihoz...és meghallottam a szívverését....és megint sírtam. Azóta nem tudom megérteni azokat, akik abortuszra mennek. Leírhatatlan érzés volt hallani a kis szívét és akkor még csak 6 mm volt. Most 35 hetes vagyok, kicsit izgulok, hogy hogyan produkálok majd anyukaként, de remélem hogy jól:)
2011. jún. 3. 22:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Akkor te is ismeretlen érzést éreztél :) Akkor tényleg létezik :)

Boldog babavárást! :)

2011. jún. 3. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
90%

20 éves voltam,épphogy elkezdtem dolgozni becsúszott a baba!Késet-késet hetek óta nem akartam elhinni hogy terhes vagyok ilyen fiatalon....stb.Párom akivel éppen 4 hónapja költöztem össze elment vett tesztet.Pozitív lett.Azt a 3 órán át tartó sírást sose felejtem el.Másnap elmentem és vettem mégegy tesztet.Az is pozitív.Nakeresni kellett maszek orvost(nincs jó tapasztalatom az SZTK-s rendelőkkel)de mivel új városba jöttem még segítséget se kapta melyik a jó doki.De ez mindegy is most.Megállapította hogy 6 hetes és 2 napos vagyok a méretek alapján.És nem tudom leírni szavakban hogy akkor mit s éreztem,de semi bánat nem volt bennem hanem csak bámultam a monitort és már elképzeltem a kis arcát.Kijöttem és csak annyit mondtam páromnak hogy mennyi idős terhes vagyok.Ő meg megölelt.Többet ért mint akármi:))Persze tele voltam aggodalmakkal,mi hogy lesz,megélünk-e majd mivel GYedre nem számíthattam....stb de szerencsére nem rosszak a körülmények.Holott én "apóséknak"mindig azt mondtam hogy 25 év alatt nem akarok szülni.Legyen esküvő,ház,anyagi biztonság...stb majd utána jöhet a gyerek.De tényleg megváltozik az emberben valami...anyai ösztönök.Bár egyesekből mégiscsak hiányzik pl.elhagyják,megölik...stb de azoknál vmi nem stimmel.

Szerintem ha vkinek stabil a kapcsolata akkor jöhet bármi az ember emelt fővel viseli vagy boldog lesz tőle:))

Mostmár 2 éves lesz a fiam és azt mondom hogy ha nem is terveztem,nem is vágytam rá először úgy mintaki évek óta szeretne NEM BÁNTAM MEG HOGY ÍGY ALAKULT!!!!

2011. jún. 3. 22:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 36 éves vagyok. 3 gyerekem van, és 3 gerincműtéten vagyok túl. Állandó fájdalmaim vannak, családban van kisgyerek, de úgyéreztem már non-stop nem lenne türelmem egy kisgyerekhez és energiám sem, mivel az én gyerköceim már önálóak. Véletlenül az utolsó gerincműtétem elött teherbe estem, amiről nemtudtam. Amikor kiderült az első gondolatom az abortusz volt. De amikor az ultrahangon megláttam, már ragaszkodtam hozzá. Pedig sok rizikótényező van a korom, 4 órás műtét a 10. heti terhesség körül, rtg-n, anyagiak az iskolás srácok még sokbakerülnek én meg levagyok százalékolva.. Most voltam nemrég magzatvíz vizsgálaton és szerencsére mindenek ellenére egészséges. El sem tudom mondani, mostmár mennyire szeretjük és várjuk, pedig még a legutolsó gondolatomban sem volt egy újabb gyerek. A nagylányom pedig 21 évesen szültem és nembántam meg. Jó fiatal anyának lenni.
2011. jún. 4. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!