Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2%-os, gyümölcsös sört ihatok?

2%-os, gyümölcsös sört ihatok?

Figyelt kérdés
26 hetes vagyok, és vannak ezek a fincsi gyümölcsös sörök. Nem nagy az alkoholtartalmuk, szerintetek belefér 1-2 hetente 1 dobozzal? Szerintem igen, de ha itt leszavaztok, akkor inkább tartóztatom magam tőle :)
2011. jún. 3. 13:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%

Egyszer egyszer ihatsz, a baj akkor van ha rendszeersen fogyasztod,pl heti 1-2 alkalommal.

A másik dolog,hogy arra kell gondolnni,hoyg amikor te éppen ogy megérzed hoyg valami alkoholsat ittál,akkor a babád már épp matt részeg: erre gondolj közben!

Egészségedre!

2011. jún. 3. 13:58
 12/20 anonim ***** válasza:
52%
De egy két %-os sört nem érezhet meg senki!:))
2011. jún. 3. 14:02
 13/20 anonim ***** válasza:
54%
1-2 %-os sört is megérezhet egy kismama,aki nem iszik régóta alkoholt,főképp ebben a nagy melegben!
2011. jún. 3. 14:16
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát legyen! Akkor én mégis jól bírom, mert soha nem voltam nagy ivós, most még sem árt meg!:)))

Egyébként szerintem túl van lihegve egy kicsit az alkohol mizéria!

2011. jún. 3. 14:19
 15/20 anonim ***** válasza:
23%
Nem ajánlom, semmilyen alkoholtartalmút sem... Meg sem fordult a fejemben, ha 0,01%-os lenne, akkor sem, pedig szerettem a sört nagyon. Lehet kapni 0%-os gyümölcsös sört, Gösser. De te tudod.
2011. jún. 3. 14:26
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is 26 hetes km vagyok és 2-3 hetenet egy két kortyot én is szoktam a narancsosból:D Szerintem ez nem lehet baj
2011. jún. 3. 17:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, egy példa, hogy mikor a párommal várendós volt az anyukája, sürün megivott egy-egy pohár sört, mert azt kívánta. elötte és utána sem sörözött. a páromnak pedig semmi baja sem volt és mái napig is makk egészséges.
2011. jún. 3. 18:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Ihatsz néha 1-1 pohárral.

De sokat ne, mert pl. az agysejtjeinek ez a jelzés a programozott halálra. Igaz, hogy ez természetesen is megy nála, de azért nem érdemes nagyban besegíteni, mert nem marad elég agysejtje.

2011. jún. 4. 21:52
 19/20 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy milyen fincsik ezek a gyümölcsös sörök. De hetente 1 dobozzal én már nem mernék meginni. 30 hetes vagyok és a Gösser 0,0% nature zitrone-t szoktam inni, de abból sem sokat.

Szerintem nem fér bele. Ki lehet bírni azt a kis időt, nem? A sör fontosabb mint a gyermeked?

2011. jún. 6. 10:30
 20/20 anonim ***** válasza:

Jaj, hagyjuk már ezt a a sör fontosabb,mint a gyerek dumát. Semmi baja nem lesz egy doboz 2%-os sörtől! Nem kell a terhességet így túllihegni.

A barátnőm egy elég neves, országszerte elismert nőgyógyászhoz jár. Pont most kérdezett rá az alkoholra. Azt mondta,hogy a mértékkel és nem mindennap fogyasztott alkoholnak semmi káros hatása nincs.

2011. jún. 6. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!