2%-os, gyümölcsös sört ihatok?
Egyszer egyszer ihatsz, a baj akkor van ha rendszeersen fogyasztod,pl heti 1-2 alkalommal.
A másik dolog,hogy arra kell gondolnni,hoyg amikor te éppen ogy megérzed hoyg valami alkoholsat ittál,akkor a babád már épp matt részeg: erre gondolj közben!
Egészségedre!
Hát legyen! Akkor én mégis jól bírom, mert soha nem voltam nagy ivós, most még sem árt meg!:)))
Egyébként szerintem túl van lihegve egy kicsit az alkohol mizéria!
Ihatsz néha 1-1 pohárral.
De sokat ne, mert pl. az agysejtjeinek ez a jelzés a programozott halálra. Igaz, hogy ez természetesen is megy nála, de azért nem érdemes nagyban besegíteni, mert nem marad elég agysejtje.
Tudom, hogy milyen fincsik ezek a gyümölcsös sörök. De hetente 1 dobozzal én már nem mernék meginni. 30 hetes vagyok és a Gösser 0,0% nature zitrone-t szoktam inni, de abból sem sokat.
Szerintem nem fér bele. Ki lehet bírni azt a kis időt, nem? A sör fontosabb mint a gyermeked?
Jaj, hagyjuk már ezt a a sör fontosabb,mint a gyerek dumát. Semmi baja nem lesz egy doboz 2%-os sörtől! Nem kell a terhességet így túllihegni.
A barátnőm egy elég neves, országszerte elismert nőgyógyászhoz jár. Pont most kérdezett rá az alkoholra. Azt mondta,hogy a mértékkel és nem mindennap fogyasztott alkoholnak semmi káros hatása nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!