Ihatok így bort? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szóval elég sok vért vettek tőlem. 8 ampullával! Eléggé megviselt, nagyon szédülök. Védőnő javasolta,hogy este igyak meg 2 dl vörösbort, mert segíti a vérképzést! De én hétfőn este ittam egy doboz sört, mert nagyon megkívántam,meg hideg is volt.
Ma ettől függetlenül igyak bort? Vörösszőlőlevet akartam, de nem kaptam!
Köszi!
Azt gondoltam,hogy nem árt, csak a sör miatt kérdeztem! Hogy nem lesz-e sok a gyereknek?:)))
Néha olyan jól esik egy hideg sör!:)
Sörből igyál alkoholmenteset! :)
A vörösbort azért javasolják, mert több a jótékony hatása (ásványi anyagok, enzimek, stb), mint amennyi negatív az alkohol miatt. De ez nem jelenti azt, hogy bármilyen alkoholos italt fogyaszthatsz rendszeresen.
Minden nap egy pohár bor-segít a vérképzésben,és a görcsoldásban. :-D
Nyugodtan ihatsz bort,függetlenül attól,hogy hétfőn megittál egy doboz sört.
Minden nap bor terhesen??? Azért az szerintem nagyon durva lenne.
Amikor vért vettek tőled, akkor 1 pohár vörös esetleg. Nagyon esetleg. Ha nagy a szükség rá.
Sörözni meg tényleg lehet alkoholmentesen is.
Miért kell egy pár grammos májat tönkretenni idejekorán?
Kedves Utolsó!
A dokim engedélyével iszom sört nagy ritkán!
Erről a tönkreteszem a máját dologról annyit,hogy elég szart meg eszel hidd el te is, ami lehet,hogy ártalmasabb,csak azt nem alkoholnak hívják!
Szóval ezt én megbeszéltem az orvosommal, csak most ezért nem akartam hívogatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!