Kismamik! Ti honnan szerzitek be a babakelengyét?
Szeptemberre várom az első babámat és elég tanácstalan vagyok, hova is menjek vásárolni Budapesten. Nem Brendonra gondolok, nekem az horror! :) A kis ruhákat egyértelmű hogy turiból... És a többit? Nagyon sokat hallottam már, hogy az Ikea olcsó. Van valakinek tapasztalata? Kiságy, etetőszék, játékok, ágynemű, matrac, stb... terén? Szívesen fogadnék tippeket, kisebb-nagyobb boltokról, diszkontokról... Hová is érdemes menni, ha csak 2 napom lesz a vásárlásra...
A válaszokat előre is köszönöm!
Az ikea valóban nagyon jó.
még érdemes: mária bababolt
dm
rossmann ezekben minden apróságot megkapsz
és akár tesco cora is csak meg kell nézni hol mi olcsóbb hol vannak akciók kupokbeváltás pontbeváltás.
az ikeában se kapsz meg mindent és oda egyedül sztem ne menj mert bár a piactéren tudsz vásárolni de ha nagyobb dolgot vennél azt a raktárból neked kell kivenned és nem épp kismamának való feladat a cipekedés.
én innen:
kik,
C&A,
müller drogéria
drogerie markt
A Brendonban is vannak akciók én pl szandált ott vettem 5E-ért.
Amúgy Elefáni.
előz
a teszt-vesz-t, vaterát utálom, annyira sok lepukkant, használt gagyi és nem is olcsók
pl kiságyat újonnan(fenyő, natúr, állásos) az Intersparban vetünk 12E-ét 2 éve, mostanában olcsóbban láttam
IKEÁ-ban 2x annyi és csak 2 állásos
Matrac 3E, pelekázót(fa párom csinált, kb 10E ft-ból
Új bababkocsit(nem nagy batár lengyel xar), hanem TS-es 50E-volt, most se drágább
Így a hordozó is megvolt
Azt a kiskádat hsználtuk, ami még az enyém volt,majd a fiamé:-)))
Etetőszék a fiamról maradt, asztal+szék lesz belőle.
11 éves darab, semmi baja,kicsi 2 múlt és még abban eszik
Ruhákat kaptam, ágyneműk voltak.
Játélkot úgyis vezsnek rokonok:-))))
Mi egy időben átpártoltunk az ikeáról a kikára, de most megint voltunk az ikeában hosszú idő után és nagyon jó dolgok vannak. Egyáltalán nem drága hely, és még ötleteket is meríthetsz. Lánykánknak pl 400 ft-ért vettünk kis takarót. A legjobb, hogy előre, interneten is meg tudod nézni mik vannak, és akkor hamarabb végzel a vásárlással. Ezen kívül én is ajánlom a vaterát meg az ilyen netes oldalakat, mert nehéz lesz 2 nap alatt megoldani a bevásárlást. Eleve a turiban el tudok tölteni egy fél napot :)))
Ja meg persze a dm! Majd elfelejtettem... Pelenkát, cumit, kozmetikumot is ott ajánlanám, főleg ha gyűjtöd a pontokat, mert nagyon sokat lehet spórolni!
33 hkm
13:25
Pelenka, popsitörló, később babakaja, egyértelműen DM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!