Hol veszitek a babakelengyét? Márkás boltban? Webáruházban? Babaoutlet? Konkrét helyeket is írjatok kérlek!
Szinte mindent a neten. Babakellékeket itt: [link]
bármit tudsz rendelni is nagyon jó áron, jó minőséget.Meg van az elérhetősége is.
Játékokat: tesco,auchan, vatera.
cumi+lánc: auchan
tetra pelenka: vatera
A babakocsi, autós ülés, kiságy, bútor, ágynemű, mellszívó, sterilizáló mind újak: patika, pandababaház,elefáni bababolt, ikea.
Ruhákat többnyire használtan kaptuk családtól, barátoktól.Ha konkrét dolgot írsz, még tudok mondani ötleteket.
játékok:rengeteget kaptunk,azzal ráérsz,míg megszületik, rengeteg marhaságot fognak venni a picidnek a barátok, rokonok
ruha: teszvesz, vatera, háda turkáló... a teszin komplett babakelengyét is tudsz venni, csak érdemes olyantól venni próbaként egy-két darabot, ahol sok cucc van fent,és közel lakik, aztán személyes átvételt kérni,és megnézni nála amit még árul. Én rengeteg cuccot igy vettem, megérte. Különleges darabok is voltak köztük.
kiságy: ikeában a legolcsóbb,kókuszmatraccal vagy szivaccsal,ahogy neked jól esik, és utána el is tudod adni majd teszveszen féláron kb.
Mi jól körülnéztünk, mielőtt vásároltunk.
Babahordozó- Brendonos, kifogtunk egy remek akciót.
Ágy+kókuszmatrac+fejvédő- Bergon, babakocsit is innen veszünk. 10 db textilpelus itt 2600 Ft, nem tudom, hogy ez megérte-e, de eddig mindenhol drágábbat találtam.
Ruhák, kiskád Tesco, Auchan, kisebb bababolt, vatera.
Remek takarót, kifogót kínaiban vettem, lényegesen olcsóbban, mint a nagy bababoltok árai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!