21 hetes kismamák, hogy vagytok? Mennyit mocorog a Manótok?
Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 13:23
1/6 anonim válasza:
Szia! Pont annyi vagyok :) Ma nagyon sokat mocorog, talán a front miatt egy picit ő is "bolond", mint az anyja. Éjszaka egyre kevésbé találom a helyem, hason vagy háton szeretek aludni, de előbbi nem megy, mert mocorog, utóbbit meg a doki nem ajánlja. Te hogy vagy?
2/6 A kérdező kommentje:
Én is, vagyis mi is jól vagyunk.
Bár kicsit megvisel ez a nagy szél, éppen szerencsére nem fáj a fejem.
Szerintem a Manómat is megviselheti ez a hirtelen időváltozás, ma kicsit lustálkodik. :)
Kislányod lesz vagy kisfiad? :)
2009. márc. 18. 13:30
3/6 anonim válasza:
Kislány, most már tuti, mert múlt héten beterpesztett az UHon. A fejfájásra az orvosom egy gyengusz kávét ajánlott (nekem amúgy is alacsony a vérnyomásom), eddig mindig elég is volt. Nálad fiú, vagy lányzó? Szoktál rendszeresen sétálni? Ilyen sz@r időben nincs kedvem...
4/6 anonim válasza:
Sziasztok,
en hamarosan 21 hetes leszek. A kis manom nem mozog meg rendszeresen, tobbnyire este erzem, de mult heten pl nagyon aktiv volt. Amugy minden rendben van, nincsenek panaszaim, a hasam is alig kezd noni. varjuk a folyatatst.
5/6 anonim válasza:
Szia előző! A pocak nekem is az elmúlt 10 napban indult be úgy, hogy kismamagatyóért kellett futnom! Majd hirtelen nő a tied is, ha eddig nem kented zsíros krémmel, szerintem kezdheted :)
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem kisfiú lesz, legalábbis 90%-ra mondta az orvos az UH-n.
Iszom kávét, de nekem nem segít, elég érzékeny vagyok a szélre, ilyenkor 1-3 napig is kivagyok tőle.
Remélem jön hamarosan a jó idő.
Rendszeresen sétálunk, de ebben az időben nincsen kedvem kimozdulni. :(
Hideg van hozzá.
Te is sétálgatsz?
2009. márc. 18. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!