Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történhetett ezzel a...

Mi történhetett ezzel a kismamával?

Figyelt kérdés

sziasztok! pár hete ezen az oldalon írt egy kétségbeesett kismama, akinek a férje munkanélküli lett és nagyon kevés pénzből élnek. el volt keseredve, mert a babakelengyét sem vették még meg (30 hetes terhes).

én írtam neki privit és felajánlottam, hogy küldök néhány babarucit, amit a fiam már kinőtt. örült neki nagyon, megadta a címét, de a posta visszajött!! nem vette át! és senki sem kereste a postán a küldeményemet. pedig nem portósan adtam fel.

A lány Pécsett lakik és Nagy Anikónak hívják.

Esetleg tud róla valaki valamit? Szerintetek mi történt vele? Nem válaszol e-mail-re sem...

2009. márc. 18. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
lehet a férje nyitott ajtót s nem tudta mlyen csomi, esetleg nem örült neki h a neje "kéricskélt"....sajna én nem olvastam tudnék küldeni én is.
2009. márc. 18. 13:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem volt otthon senki,elutaztak,vagy megszült,korházban van.Probáltad keresni az iwiw-en.Nem értem mi lehetett,de ha örült neki,akkor biztos önhibáján kivül nem tudta átvenni.
2009. márc. 18. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a tudakozótól megkérdezhetnéd a telefonszámát, és akkor hamarabb elérheted. EGyébként én is arra gondoltam, hogy bekerült a kórházba, és vagy nem volt otthon senki, vagy esetleg a férje volt csak, és ő meg nem tudott róla semmit. Az értesítő meg lehet eltűnt...
2009. márc. 18. 13:21
 4/5 A kérdező kommentje:

iwiw-en találtam egy lányt, aki lehet, hogy ő :)

írtam neki, remélem válaszol.

szerintem is önhibáján kívül nem vette át, ezért is kezdtem aggódni. azért írtam ide is, hátha valaki más is felvette vele akkor a kapcsolatot, vagy épp pont ő nézi majd meg ezt a kérdést.

2009. márc. 18. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem én voltam, pedig engem is Nagy Anikónak hívnak. De megnyugtatom a kérdezőt, hogy az iwiwen sem én vagyok. Kár, hogy így esett, én sem olvastam a kérdését, pedig elég rendszeresen látogatom az oldalt
2009. márc. 18. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!