Pozitív teszt után mikor érdemes orvoshoz menni? Hány hetesen?
Figyelt kérdés
A mensi első napjától számítva 5 hetes, 5 napos vagyok. Már érdemes elmennem dokihoz, vagy még nem fog látni semmit? Túl korán sem akarok, de túl későn sem. Szerintetek? Bocsi a hülye kérdésért, de mindenki mást mondd, és ez az első babánk.2008. febr. 20. 07:50
1/8 anonim válasza:
Nekem is első baba. Szóval én 6 hetesen mentem és már az uh kimutatta. Sok sikert:) 36 hetes kismami
2/8 anonim válasza:
Szia
En 5 hetesen mentem,es nekem meg csak a petezsakot latta.
Itt azt olvastam En is,h 6-7 hetesen erdemes,meret akkor mar a szivhangot is latni,hallani.
Boldog babavarast kivanok.
11 hetes kismama
3/8 anonim válasza:
Sztem is ha betöltöd a 6 hetet, nyugodtan mehetsz, de 7-8 hetesen ha mész se késel le semmiről, persze ki tud addig várni:-))
Boldog babavárást!
4/8 anonim válasza:
szia! az első babámmal 6-7 hetesen mentem, a 2. al viszont már 8.hetet betöltöttük. :)
Boldog babavárást ! :)
31 hetes kismama
5/8 anonim válasza:
Szia! Én 10 hetesen mentem elöször. Akkor már van szivhang is meg látod rendesen a babót! Arról nem beszélve hogy addig is pihenhetsz ,nem kell orvoshoz járni.És igy nem piszkállnak annyit. 30 hetes kismama
6/8 anonim válasza:
Én 7 hetesen voltam, már a szívhangot is lehetett hallani.
7/8 anonim válasza:
Szia, én 5 hetesen voltam és csak a petezsák látszódott, és azt mondta a doki, hogy nem biztos, hogy lesz valami. Pár hét múlva kellett visszamennem, szörnyen sokat idegeskedtem, hogy lesz baba vagy nem. Persze azóta minden rendben, de másodszorra inkább később mennék. 11 hetes kismama
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor számításaim szerint ráérek nyugodtan elmenni március elején. Köszönöm a válaszokat.
2008. febr. 20. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!