Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21-22-23 hetes kismamik hogy...

21-22-23 hetes kismamik hogy vagytok? Minden érdekel! Írjatok!

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

22+5 napos vagyok. Első babámat várom és kislány lesz :-) A terhesség elejét nagyon jól viseltem, csak egy kis émelygés volt. Talán kétszer ha hánytam. De most mióta mozog a kicsi azóta állandó derékfájással küzdök. Már a doki is kiírt, mert a munkám miatt nehéz dolgokat kellett emelgetni. Ez a meleg meg még egy lapáttal rátesz. Víz nélkül nem indulok el sehova, egyből elszédülök. Remélem azért te kedves kérdező jól vagy.

Üdv: Szabina

2011. jún. 2. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! 21 hetes vagyok, szintén első baba, és fiú lesz! :) A héten elkezdett rugdosni, amúgy teljesen jól vagyunk. 1,5 hónapja nem dolgozok, mert már sok volt a napi 80 km vezetés, folyamatos dugók, melóhelyi stressz stb. Most itthon kertészkedek, főzőcskézek, és a kiságyamat csiszolom, festem a fiamnak, amiben annak idején én is aludtam. :)
2011. jún. 3. 08:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem sokan gyűltünk itt össze.

De köszönöm a válaszokat és örülök, hogy jól vagytok.

Én kislányt várok. Nagyon élvezem, ahogy ide oda mocorog :-) Nagyjából jól vagyok, eltekintve a fronthatásoktól és szédüléstől. A meleget még eddig bírom...remélem ezután is fogom.

Boldog babavárást és minden jót nektek!

2011. jún. 5. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!