12 hetes uh-n meg tudták Neked mondani a nemét?
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 08:56
1/18 anonim válasza:
nem, a 18 héten látszott előszőr
2/18 anonim válasza:
esélytelen, 12 hetesen a magzat még nem kifejlet.
3/18 anonim válasza:
Első babám nemét a 18heti,második babám 22heti ultrahangon.Akkor viszont 100% biztonsággal!
4/18 anonim válasza:
A 18.heti genetikai uh.-n már biztos meg tudják mondani,főleg ha fütyis!
5/18 anonim válasza:
Az Istenhegyi klinikán Dr. Hajdú Krisztina azt mondta,hogy úgy látja fiúcska, de ne vegyünk rá mérget.
A 2. női klinikán a 12 hetes uh-n a doki is azt mondta: mintha fiút látna :)
Végül a 4d-n szintén 12 hetesen már biztosra vettük, hogy kisfiú :)
Szerintem Te is látod a bizonyítékot :)
Szép Babavárást!
7/18 anonim válasza:
Az Istenhegyin barátnőmnek is 70-80%-ra mondták,hogy lány. Az is lett!
Mi most megyünk majd oda, már izgulok!:))
Meg lehet már azért mondani, csak nem két percig kell uh-ozni. A klinikán is azért tudták megmondani, mert legalább 20 percig nézegették!
8/18 kisnita válasza:
Nekem mindig pont úgy feküdt, hogy nem láttunk belőle semmit. 24. héten mentem babamozira és akkor is úgy feküdt, a szonográfus azt mondta éppen alszik. Hát felébresztettük. :) Ettem csokit is, hogy mocorogjon. A felvételeken látszik ahogy ébredezik, nyújtózkodik, ásít. Annyira szép :))) Utána pont úgy fordult, hogy meg tudtuk lesni. :)
9/18 anonim válasza:
Nekem a 19. héten mondták meg, 4D-n, hogy kisfiú :)
De egyébként ez volt a megérzésem is!!:)
10/18 anonim válasza:
Az én dokim azt mondta, hogy 80 %, hogy kislány lesz ez a 12. heti uh-n volt. Most már 14 hónapos és tényleg kislány! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!