Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A párom hányadik héttől...

A párom hányadik héttől érezheti a baba mozgását, ha a pocakomra teszi a kezét?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát erősen baba és hasfal függő:)

Nekem a fiam 17.héttől éreztem ahogy mozog, de mikor apjának mutattam volna, sose csinált semmit:))

Csak 25-26 hetes körül érzett vmit először.

2009. márc. 17. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
tenyleg hasfal függö.:) en a 14.heten ereztem elöször a babäm,a pääromnak pedig a 18,19.heten tudtam megmutatni (mär nem tudom pontosan melyik heten).azota is mindig mutogatom! :) 27hetes pocis
2009. márc. 17. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a 16. héten éreztem először a picit, de a 21. hétig kellett várnunk, hogy a párom is érezze. Egész nap ficánkol, de ha a párom rátette a kezét a pocimra, rögtön abbahagyta. De aztán lebukott a kis hucnut! :)
2009. márc. 17. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Mi mindketten a 17. héttől érezzük. Ill. én hamarabb is éreztem, de nem voltam biztos benne hogy a baba az, a férjem "vette észre" a baba mozgását a 17. héten.
2009. márc. 17. 20:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Akkor mi is figyeljük!

2009. márc. 18. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!