Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb hanyadik héttől lehet...

Kb hanyadik héttől lehet érezni hogy rúgdos a baba? Mármint úgy értem hogy ha a párom ráteszi a kezét a pocakomra akkor mikortól érezhető?

Figyelt kérdés
2008. máj. 11. 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Mára 18.hétnél kis rángást lehet szerintem, de a 20.nál biztos. Erősek ám a kicsik , kibírnak egy születést, csak úgy uszkálnak a magzatvízbe, mejd kirugják az anyák oldalát.Hány hetes vagy? várj csak érdekes lesz.
2008. máj. 11. 15:46
 2/10 A kérdező kommentje:
19hetes vagyok,én már pár hete érzem hogy mocorog(és nagyon élvezem még:) ) csak a párom már nagyon be van sózva!:)
2008. máj. 11. 15:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 16 hetes ikermami vagyok, edidg konkrét mozgásokat nem éreztem, inkább "bugyborékolást" a pocimban. Este lefekvésnél, mikor már teljesen nyugodt vagyok akkor mintha éreznék valmait, de azok sem egyértelműek. Szóval kitartás, de nemsokára ti is érezni fogjátok. Egyébként én is be vagyok sózva már! :)
2008. máj. 11. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia,ez alaktól is függ,én kicsit duci vagyok és a párom csak a 24- 25 héttől érezte kívűlről.Most 35 hetessen már láttni ahogyan akciózik,néha fájdalmas.Kitartás már nemsokká érezni fogjátok!!!!Boldog babavárást!!!
2008. máj. 11. 16:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Én 50kilórol indultam,és igy is csak a 20hétre tudtam rámondani biztosra hogy Ö az:)
2008. máj. 11. 16:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Én a 15, héten éreztem az első mozgást,és a 21.en tudtam megmutatni apának,hogy ő az,aztán a 26. környékén lettek látványos hasremegtető akciói,és most a 38. on minden mozgást lehet látni is:)
2008. máj. 11. 17:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia

En is a 15. hettol erzem,h mocorog,de a parom eddig meg csak 2x erezte.En is mar nagyon varom,h O is tudja elvezni,de ma mar En is lattam nem csak ereztem a pocakom kituremkedeset,ahogy rugott,de ahogy odaszaladtam a paromhoz rogton abbahagyta.

Boldog babavarast kivanok

23 hetes kismama

2008. máj. 11. 17:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Én aa 16. héttől érzem aktívan,bár volt egy másfél hetes szünete, de azóta beindult, férjem 20. hetesen érezte elöször már ő is nagyon be volt sózva, de nagyon boldog volt, azóta az agyamra megy állandóan piszkálja a hasam meg dumál neki meg énekel meg stb..... :)))

Boldog babavárást, könnyű szülést!!!!!!!!

2008. máj. 11. 20:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én a 17. héttől érzem a picit, apukája a 20. héttől.

Boldog babavárást!

2008. máj. 12. 08:54
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Mindenkinek boldog babavárást!:)

2008. máj. 12. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!