24 hetes vagyok. Hanyatt ugye nem lehet aludni, hason már nem tudok. A jobb oldalam viszont már nagyon fáj, mert inkább arra fordulok, mint balra. Mit tehetek?
Annyira nyomom már az oldalam, hogy fáj a tüdőm, nehezen kapok levegőt, és fáj a szivem is. Most kicsit beteg vagyok, így ma ágyban maradtam, de már nagyon szevedek a bordáim fájdalmától...
Tud valaki javasolni valamit?
Szia! Igazából én még tapasztalatlannak számítok ebben, hiszen "csak" 14 hetes vagyok, de én is voltam már így más betegséggel kapcsolatban és emiatt is szeretnék segíteni neked! Hallottam a szoptatós párnáról. Az talán megfelelő alátámasztást tudna adni Neked! Vagy a kórházakban használatos "decubitus" (felfekvés elleni) párna, ami a leginkább terhelt testrészt mentesíti. Remélem, tudtam tanácsot adni! Mielőbbi kényelmes alvást!
14 hetes kismami
Szia! :)
Én 23 hetes vagyok, és én pl "félhason alszom". Ha a jobb oldalamon alszom akkor van egy magasabb kispárnánk azt teszem a tédem alá, a térdem meg jól felhúzom, vagyis ahogy neked kényelmes. Ha a bal oldalamon akkor meg a férjem a párna :)) de azért van hogy háton is alszom, persze tudom nem túl jó, de álmomban nem tudok róla.. persze igyekszem odafigyelni.
Próbáld ki ezt a párnás módszert hátha kényelmes.. :)
Boldog babvárást! ;)
szia! én a 2.babámat várom,de nem hallottam róla hogy háton nem lehet feküdni! A babának és neked is az lenne a legjobb,ha a bal oldalon tudnál aludni, mert az a legegészségesebb! Egyébként ha tudsz,nyugodtan aludj a hátadon is, én szoktam és jól vagyunk. Támaszd meg a hátad sok párnával , ilyen félig ülő félig fekvő helyzetet próbálj meg felvenni! Remélem jobban leszel!
Boldog babavárást!
31 hetes kismama
Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok:-) Azt hiszem, akkor eljött az ideje a kispárna beszerzésnek, pedig azt hittem, ráérek még azzal:-)
Hanyattfekvést azért nem javasolják az irodalmak, mert a hasi ütőér feszül, így nem kap a baba elég vért, bár lehet, tényleg csak a vége fele nem ajánlják, erre nem emlékszem pontosan.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!