Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyan kismamák...

Vannak itt olyan kismamák akik festik a hajukat? Milyen festéket használtok?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 15:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És az a hennás mennyibe kerül? hol lehet beszerezni? vagy fodrász csinálja csak?
2009. márc. 17. 17:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Szia! Az első 12 hétben festettem a hajam sajnos, mert 12 hetesen tudtam meg hogy kismam vagyok, de állítólag semmi baj nem lett tőle, de fő az ovatosság. Brutál szöke vagyok, de semmilyen tünetem nem volt a terhességre, nem voltam érzékey a festék szagra sem. :-)
2009. márc. 17. 18:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia.Én az ammónia nélküli festékkel festem mert szerintem fő a biztonság!L'oreal casting creme kb 1500Ft ha teheted ilyet használj mert az biztosan nem árt:)

BOldog babavárást!18 hetes km

2009. márc. 17. 22:06
 14/17 anonim ***** válasza:

Szió!

Én a hennás festéket bio boltban vettem és 700.- forint volt egy tubus (ugyanannyi van benne, mint a rendes hajfestékekben) és nem kell hozzá semmi más. Van színskálája is, bár nyilván nem olyan széles a repertoár, mint egy rendes hajfestéknél.

2009. márc. 17. 23:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Lehet dauerolni is,viszont fent áll a lehetősége,hogy nem olyan lesz amilyenre számít az ember.Lehet erősebb lesz,lehet hogy semmi nem fog látszódni,de ott is a szellőztetés a fontos.

A hennás festékről szakemberként annyit,hogy az után meg kell várni amig lenő a hajról,mert utána az oxidációs festék(az amit mindenhol kapni)Nem fogja ugy a hajat.

Persze ezt tanították,életben még nem tapasztaltam.

Kérdezzetek nyugodtan.

Amugy van a LISAP cégnek is ammóniamentes festéke Easy Color néven 1tubus 1000.-körül van,és nagyon sok színben van.

Amugy én Loreallal festek,nekik is van ammóniamentes.

A Fodrász Kismami:D

2009. márc. 18. 00:30
 16/17 anonim ***** válasza:

A fordrász kismaminak üzennék!

Amit tanult a hennás festékről, úgy tűnik, hogy teljesen helyénvaló. Legalábbis a hajam (a hennás festékes rész) nem úgy viselkedett festéskor, mint a természetes színű rész. Most, hogy már csak naponta 2x szoptatom a lányomat (10,5 hónapos), befestetettem a hajamat és a hennás rész eleinte nem úgy akart színeződni. De végül megadta magát. :))) Igazából nem látható a különbség, csak a festék maximális ideig volt a hajamon (a hennás rész miatt, mert a természetes rész már hamarabb elnyerte a kívánt színt).

Csak gondoltam, megosztom a tapasztalatom. (És persze a fodrász kismaminak is jó tapasztalat lesz későbbre.)

Boldog babavárást mindenkinek!!!

2009. márc. 18. 07:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Köszönöm!Aranyos vagy,hogy megírtad!

Mindenkinek boldog babavárást és babázást!!!!

A fodrász kismami;)

2009. márc. 18. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!