Esett valaki úgy teherbe közületek hogy abban a hónapban infulenzás volt?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve hogy probálkozunk most úgy éreztem talán most sikerül de sajnos elkaptam az infulenzát. Volt valaki hasonlo helyzetbe és mégis sikerült ? Teljesen kétségbe vagyok esve márcsak a remény maradt .2009. márc. 17. 14:07
1/2 anonim válasza:
Nekem most volt az 5. lombik és iker terhesség lett sikerült most, és én is elkaptam rá két hétre az influenzát,4napig lázas voltam, szedtem semicilin gyógyszert is és túl élték minden oké eddig.Azt mondták hogy ha elég erősek kikell bírják, ha meg nem nem ettől fognak elmenni.Nyugodj meg nem ezen múlik.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Remélem minden jol alakul Neked is a babákkal.Sajnos én a beágyazodás környékén lettem lázas beteg antibiotikumot is kaptam olyat persze amit terhesség esetén is megengedett viszont valoszinuleg attol hogy legyengult a szervezetem tegnap estére gombásodásom lett. Hát szoval reménytelen..... Csak sirdogálok. Igy esélye sincs a kisbabámnak hogy megmaradjon. Minden honap ujabb kudarc:O(. Köszönöm hogy irtál. Jo erőt és egészséget és persze boldog babavárást kivánok !
2009. márc. 18. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!