Muszáj fogorvoshoz menni?
Figyelt kérdés
A kis könyvben ha a fogorvos pecsétje nincs benne,akkor nm kapom meg a szülési segélyt valóban?Most 19hetes vagyok,előtte voltam kb:2héttel a fogorvosnál mielőtt teherbe estem,akkor teljesen jók voltak a fogaim.2009. márc. 17. 13:32
2/8 anonim válasza:
Én sem voltam.A lényeg, hogy meglegyen a pecsétekből a minimum (úgy emlékszem 4 alkalom).
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,védőnőhöz járok minden hónapban.
2009. márc. 17. 13:41
4/8 anonim válasza:
Szia! Én nem voltam és nem kellett a pecsét! Nem azt nézik ,hanem hogy a nőgyógyász pecsétje legyen meg!!!!10 hós babó anyukája.
5/8 anonim válasza:
Attól még nem árt elmenni, mert terhesség alatt fellazulnak a csontok, a csontszerkezet, kicsit elmozdul minden, főleg a csípő tájékon, eltávolodnak egymástól a dolgok, de ez kihat a fogakra is. Ha bármi baj van a fogaddal, most menj vele fogdokihoz, különben az összes fogad rámehet. Elég sok kismamának potyognak ki a fogai szülés miatt, akik nem nézették meg.
6/8 anonim válasza:
Engem nem sokkal a terhességem előtt kínoztak meg párszor, így nem szeretnék elmenni még egy ideig biztos! Nekem senki meg sem említette, hogy menjek. Szóval addig nem is erőltetem a dolgot! :)
Amúgy nálunk sincs a védőnőnek pecsétje, csak beír, csak a doki szokott pecsételni!
29 hetes kismami
7/8 A kérdező kommentje:
Nem értem ezeket a pecsételéseket,nekem a védőnő azt mondta régen számított az orvos pecsétje,most már csak nézik meg elégszer voltam-e védőnőnél.
2009. márc. 17. 15:41
8/8 anonim válasza:
Mindegy, hogy az orvos,vagy a védőnő adja a pecsétet.A végén a védőnő a pecsétek száma alapján kiállít egy igazolást.Az kell majd.Nem kötelező a fogorvos, de hasznos.2 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!