Saját tapasztalatot nem tudok mondani, de nővérem is kisfiúval terhes és eléggé sűrű lett a szőre és besötétedett. A hasa a keze a lába, hát eléggé terített, de majd szülés után kihullik :)
2011. máj. 30. 07:12
2/12 anonim válasza:
Én kisfiút vártam, a hajam sokkal dúsabb volt, és erősödött is, gyorsabban is nőtt. Sajnos szülés után csomókban hullott ki.
2011. máj. 30. 07:45
3/12 anonim válasza:
A legenda szerint kisfiúval jobban szőrösödik a nő, a "férfi" hormonok miatt.
Az első talán kislány?
2011. máj. 30. 07:47
4/12 anonim válasza:
Nálam fiú van a pocakban és én is jobban szőrösödök. Sógornőm és barátnőm úgyszintén fiút szült és ők is így jártak de szülés után visszaállt. Én is ebben bízom...
30+3hkm
2011. máj. 30. 07:51
5/12 anonim válasza:
Nálunk szinte 100 %-ig biztosra mondják, h kislány lesz, mégis sokkal erősebben szőrösödöm, mint terhesség előtt. A legviccesebb, h a hasam tiszta szőr lett. A kozmetikusom megnyugtatott, h szülés után elmúlik.
2011. máj. 30. 07:55
6/12 anonim válasza:
Nekünk kislányunk lesz és én is azt vettem észre, hogy kevésbé szőrösödöm. A hónaljam pl. szinte nem is. Egyedül a hasam szőrösebb, de az is inkább pihés.
2011. máj. 30. 08:27
7/12 anonim válasza:
állítólag a kisfiúkkal szoktak szőrösödni, a testosteron miatt :)
2011. máj. 30. 08:39
8/12 anonim válasza:
Na én pont fordítva vagyok:)) Harmadik babámat várom, az első és a harmadik fiú a második kislány. A másodikkal naponta borotválkozhattam, ha epiláltam vagy gyantáztattam az is kb. 1 hét se kellett és teljesen visszanőtt.
Most ismét alig van szőröm, 34 hetes vagyok de 3 szor ha epiláltam eddig.
Innen is tudtam hogy biztos ismét fiút várok, és tényleg.
2011. máj. 30. 08:42
9/12 anonim válasza:
Nekem is elvileg kislányom lesz de a hasam egyre szőrösebb :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!