Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert lettem szorosebb?

Miert lettem szorosebb?

Figyelt kérdés

Az elso terhessegnel azt vettem eszre , hogy kevesebbe szorosodok. Most a masodik terhessegnel ez nem igy van. naponta borotvalkozhatok majdnem

Elotte is borotvaltam, de akkor meg annyira megritkult, hogy eleg volt heti egyszer. Kislanyom van.

Most hogy szorosebb lettem, ,elkepzelheto, hogy lehet fiu szuletik? van ezzel kapcsolatos tapasztalatotoK?

2011. máj. 30. 06:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatot nem tudok mondani, de nővérem is kisfiúval terhes és eléggé sűrű lett a szőre és besötétedett. A hasa a keze a lába, hát eléggé terített, de majd szülés után kihullik :)
2011. máj. 30. 07:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Én kisfiút vártam, a hajam sokkal dúsabb volt, és erősödött is, gyorsabban is nőtt. Sajnos szülés után csomókban hullott ki.
2011. máj. 30. 07:45
 3/12 anonim ***** válasza:

A legenda szerint kisfiúval jobban szőrösödik a nő, a "férfi" hormonok miatt.

Az első talán kislány?

2011. máj. 30. 07:47
 4/12 anonim ***** válasza:

Nálam fiú van a pocakban és én is jobban szőrösödök. Sógornőm és barátnőm úgyszintén fiút szült és ők is így jártak de szülés után visszaállt. Én is ebben bízom...

30+3hkm

2011. máj. 30. 07:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Nálunk szinte 100 %-ig biztosra mondják, h kislány lesz, mégis sokkal erősebben szőrösödöm, mint terhesség előtt. A legviccesebb, h a hasam tiszta szőr lett. A kozmetikusom megnyugtatott, h szülés után elmúlik.
2011. máj. 30. 07:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekünk kislányunk lesz és én is azt vettem észre, hogy kevésbé szőrösödöm. A hónaljam pl. szinte nem is. Egyedül a hasam szőrösebb, de az is inkább pihés.
2011. máj. 30. 08:27
 7/12 anonim ***** válasza:
állítólag a kisfiúkkal szoktak szőrösödni, a testosteron miatt :)
2011. máj. 30. 08:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Na én pont fordítva vagyok:)) Harmadik babámat várom, az első és a harmadik fiú a második kislány. A másodikkal naponta borotválkozhattam, ha epiláltam vagy gyantáztattam az is kb. 1 hét se kellett és teljesen visszanőtt.

Most ismét alig van szőröm, 34 hetes vagyok de 3 szor ha epiláltam eddig.

Innen is tudtam hogy biztos ismét fiút várok, és tényleg.

2011. máj. 30. 08:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem is elvileg kislányom lesz de a hasam egyre szőrösebb :(
2011. máj. 30. 11:26
 10/12 A kérdező kommentje:
Koszonom :) majd kiderul az ultrahangon :)
2011. máj. 30. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!