Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon félek. Van okom félni?

Akire77 kérdése:

Nagyon félek. Van okom félni?

Figyelt kérdés
24hetes terhes vagyok,naponta 2-3 alkalommal valami víz jelegü folyik belőlem,nem tul sok de azért idegesit kicsit.2hete megvizsgálták a méhszájamat minden rendbe volt vele.Mi lehet ez akkor?ugye nem a magzatvíz.a genetikai uh-n kicsit több volt a magzatvizem,reméllem ezzel nincs összefügésbe.elöre is köszi a válaszokat
2011. máj. 29. 16:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bocs hogy kérdezek,mennyi az a nem túl sok?mert nálam is van ilyen, hogy minden nap ez a víz szerű még a tisztasági betéten is át jön ,és mondja a doki hogy minden ok.Úgy van hogy inkább reggel és dió nagyságú folt van a bugyin.
2011. jún. 3. 00:24
 12/16 anonim ***** válasza:
bocs most 31+3 hetes vagyok és ez régóta így van,remélem nincs baj,utolsó voltam.
2011. jún. 3. 00:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Szia.az utolsónak válasz.nekem is idönként kb olyan dio nagyságu talán picit nagyobb.de szinte csak akkor veszem lényegébe észre amikor nem használok tisztasági betétet.csak nincs semmi baj.ugy nézz ki hogy hétfön talán be tudok jutni egy dokihoz.ne izgulj te sem.
2011. jún. 3. 09:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia!Mi volt az eredmény?minden rendben van?
2011. jún. 7. 10:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne a dolog, mert nekem nem nem túl sok, hanem rengeteg a folyásom :S Sajnos nem is híg, hanem fehéres sárgás krémes. Eddig nem mondtak rá semmi rosszat, de elég kényelmetlen és aggasztó, főleg azok után, amiket lehet olvasni itt-ott.
2011. jún. 7. 11:05
 16/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok,annyit mondott a doki hogy ennyi normális.de nekem mostmár egyre ritkábban van.bizom benne hogy nincs baj.remméllem nállatok sem.
2011. jún. 10. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!