Árthat a babának, ha még nem tudtam a létezéséről (4. hét) és mellkasröntgenezésen voltam?
Szia
Ez teljesen magán vélemény: Amiket írtál, tényleg valszínű, hogy csak két hetes terhes lehettél, szóval akkor még nem is voltál az. Viszont ha annyira nagy baj lett volna, akkor kilökődik, és nem tud beágyazódni a bébid. Persz tényleg a doki tud megfelelő és megnyugtató választ adni :) Drukkolok neked, remélem minden rendben lesz. Ja és gondolom nem véletlenül pont most akart jönni a picurkád! :) Boldog babavárást!
Amikor nekem kellett menni - minden évben kell - megkérdezték, hogy előfordulhat-e, hogy áldott állapotban vagyok.
Ha abban lettem volna, vagy csak a gyanúja is fennállt volna, nem röngeneztek volna meg, azt mondta az asszisztens: "Nagyon kell vigyázni a kicsi terhességre"
Remélem, az első két hétben voltál, és nem akkor, amikor a baba már megfogant. Egyébként pedig a sugarak ugyanúgy elérik a megtermékenyült petesejtet, mint a beágyazódott embriót. Sajnos! Konzultálj az orvossal, egyébként szerintem a természet ezt is megoldja maga módján!
Szia!
Én a beágyazódás környéken voltam kéz-láb RT-en.Nekem azt mondták,ha sugárzás érte elmegy.Súlyos fejlődési rendellenességget vettek észre,de a genetikus szerint a kettőnek nincs köze egymáshoz.Harcolj érte,hogy genetikai UH-ra időbe eljuss!Ha nem,akkor menj 4D-s UH-ra!Én már bánom,hogy vakon hittem a dokinak,mert a babám 1hónaposan meghalt születés után.
Szia!
Én úgy tudom,hogy a röntgensugár kromoszómatörést okozhat,és nem minden esetben megy el a beteg baba.Hiszen születnek sajnos elég magas számban beteg gyerekek.A genetikai vérvétel biztosan kimutatja ha baj van.
Talán nem okozott semmi károsodást,minden jót neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!