Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veletek is volt ilyen (21...

Veletek is volt ilyen (21 éves lány)?

Figyelt kérdés

Tavaly is és idén is ahogy kitavaszodott, babaörült lettem:S

Olyan érzés, mintha vágynék egy apró kisbabára. Amikor egy párt látok sétálni az utcán (főleg, ha a barátom is velem van), akkor csak a babákról tudok beszélni, és már meg is terveztem a kiságyat, neveket választok, beszélgetek a nevelésükről stb.

Nagyon jó érzés odabújni a barátomhoz és beszélgetni a babákról (ő is teljes mértékben partner ebben, neki is minden álma, hogy -a megfelelő korban és körülmények között- közös kisgyermekeink legyenek.) Ilyenkor tavasszal úgy érzem, hogy a világ legboldogabb embere lennék, ha kiderülne, hogy várandós vagyok.

Persze tudom, hogy ez még korai, hisz a barátom is fiatal, most kezdem az egyetemet, anyagilag sem vagyok független stb.

De akkor miért érzek így?:(

2011. máj. 28. 23:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Hormonok. Ennyi. Csak tényleg legyen eszed, és várd meg, amíg el is tudjátok majd tartani a babát. Utána meg jöhet csőstül. :) (Velem is ez van, ne aggódj. Másodéves egyetemista vagyok, hat éve vagyok kapcsolatban, együtt tervezzük az életünk további részét is, szóval nálunk is klappolnak a dolgok. Én is szeretnék majd babát, és sokszor rákattanok a témára, de muszáj észnél lenni.)
2011. máj. 28. 23:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Természetes anyai ösztön. Bennem is időnként fel szokott ébredni. :) A benned rejlő anya nem foglakozik azzal, hogy mi a mai társadalom elvárása. Pl előbb végezd el az egyetemet és teremtsd meg az egzisztenciád, mielőtt gyereket vállalsz. Nem is olyan régen még normális volt ennyi idősen anyává válni.

22/l

2011. máj. 28. 23:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálam is így van, sokat álmodoztam róla. Én is 21 vagyok, és azon gondolkoztam, ha lenne elég pénzem, akkor tutira vállalnék már kisbabát, de annyi pénzem legyen, hogy ha a tanulás abba marad akkor is eltudjam tartani.

Biztosan nagyon szeretnél már babázni azért vagy így.Nincs rokon baba a közeledben? Rajta "kiélhetnéd" magad, én pl. 5 napig voltam rokonoknál, sokat segítettem, de úgy lefárasztott a kicsi, hogy huh akkor azt mondtam na erre talán mégsem vagyok kész.

De képzeld rólam meg kiderült, hogy terhes vagyok. És nem örültem neki :,( lehető legrosszabbkor jött, nem hogy saját pénz, anyagi biztonság nincs amit én tudok biztosítani, hanem a szüleimnek sem. :(

Teljesen megváltoztatták a gondolkodásom az anyagiak. Minden ezen múlik már úgy érzem :,( Ha lenne pénzünk, megtarthatnám :(

Remélem nem szomorítottalak el.

Szívből kívánom neked, hogy adasson meg nektek egy baba öröme amikor a úgy érzitek, hogy most már jöhet.

2011. máj. 28. 23:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Együtt tudok érezni veled! És csak azt tudom tanácsolni, hogy várd meg a megfelelő időt a gyermekvállalásra! Nem szabad elhamarkodott döntést hozni! Én is már vagy 6-7 éve meg voltam őrülve egy kis lurkóért, de vártam, hogy minden a helyén legyen! 2009.jun. 10-én megszületett a kislányunk, most pedig augusztus 17-re várjuk a kisfiunkat! Szóval hidd el megéri várni!!! Nem kell siettetni az időt! Nem maradsz le semmiről!
2011. máj. 29. 00:36
 5/8 anonim ***** válasza:
En 19 eves voltam amikor teljesen megbolondultam, furcsa is volt, mert nem volt a kozelemben sem varandos kismami, sem pedig kisbaba. Egyaltalan nem gondoltam ilyesmire elotte. Aztan persze elmult, es sajnos 21 evesen amikor veletlenul osszejott egy baba (vedekezes mellett) meg abortuszom is volt. Az elsot 27 evesen szultem, lassan 3 eve, egyelore nem tervezzuk a masodikat. :)
2011. máj. 29. 03:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Detto ugyanez van nálam is :)

21 éves vagyok, párom húsz, de mindketten nagyon komoly gondolkodásúak. Ha nem lenne realitás érzékem, már terhes lennék :)

Ez a tavasz szörnyű, ha meglátok egy babát, sírni akarok. Majd belehalok, annyira vágyakozom arra hogy a párom és az én babám rugdossa a pocakomat, szoptathassam, gondozzam, ha kibújik :)

2011. máj. 29. 07:47
 7/8 anonim ***** válasza:

nekem is már régóta vágyam egy baba :D nagy családban nőttem fel és én sem szeretnék kicsit. 21 éves vagyok egyetemista és babás :) nagyon boldog vagyok! 19 évesen házasodtam össze a férjemmel(3.5 évvel idősebb), mindenünk megvan. neki saját cége van és eltart engem, én még suliba járok. nagyon szerencsésnek mondhatom magam! mindenünk megvan és nagyon boldogok vagyunk, hogy bővül a család!

de én is azt tudom mondani, hogy kell a megfelelő háttér, nyilván mi sem vágtunk volna bele, ha anyukánál laknánk és nem lennénk anyagilag teljesen függetlenek.januárban fogok szülni, szóval az elején vagyok még nagyon... de a szeptemberi félévet elkezdem és megcsinálom azokat a tárgyakat, amiből megajánlott jegy is elég. mert januárban nem tudok majd vizsgázni menni.

2011. máj. 29. 11:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy volt ez a legtöbb nőnél teljesen természetes ösztönös dolog ami jön magától. Másképp nem lenének kisbabák.
2011. máj. 29. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.