Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21-22 hetes kismamik hogy...

21-22 hetes kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés

szia!

Én 21 hetes kismama vagyok!

És kíváncsi vagyok hogy a velem egykorú kismamák hogy vannak.

PL:

:A BABA MOZGÁSAI.

Nekem van mikor egy nap többször is érzem, de pl.a múlt héten, már nem is kissé beparáztam, mert úgy 3-4 napig nem igazán éreztem a mozgást,csak max,ilyen lüktetés szerüséget!Erre tegnap és tegnap előtt, be is pótolta az apjával megfigyeltük, mikor rúgot a hasamon látni lehetett, jó volt!!

Az is érdekelne.

KINEK MILYEN A KÖZÉRZETE?

fáradt, aluszékony, kívános egyébb dolgok!

Én pl mostanság, kb 1-2 hete korán fekszem korán kelek.mert este olyan fáradt vagyok mint akit össze veretek.

Na hirtelen ennyi egyenlőre.remélem lesznek válaszok és kösy hogy elolvastad!És megosztod velem a gondolataid!Írj ami csak eszedbe jutt még!majd válaszolok komentárban

Pusy

2009. márc. 16. 19:19
 1/6 A kérdező kommentje:

jah!

még annyi, hogy a derakam, és a talpam szoktt néha fájni ti nektek is van vele gond?

2009. márc. 16. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy én nem szoktam az ilyen kérdésekre válaszolni,mert úgy érzem, nem rám kíváncsi senki sem. Hármasikres kismama vagyok, de most muszáj írnom, mert úgy örülök, hogy végre érzem én is őket. Csütörtökön töltöm be a 21. hetet, és szombaton éreztem őket már úgy rúgdosni, ahogy gondoltam, hogy majd fognak. Amúgy már a 16-17 héttől érzem a kis mocorgásokat, de igazi rúgás az most volt. És apa is érezte, meg is ijedt, olyan hirtelen történt.

A közérzetem hála az égnek jó, bár én itthon vagyok, így sokat pihenek is, de az esti fáradtság rám is jellemző. Egyik percben még úgy érzem, nem vagyok álmos, a következőben meg már alszom is. Az éjszakákat viszont egész jól végigalszom, szerencsére.

Gyomorsavhoz még csak egyszer-kétszer volt szerencsém.

De gyorsan le is kopogok mindent!

Ennyi jut most hirtelen eszembe.

2009. márc. 16. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi is mocorgunk!:)végre:)tegnap töltöttem a 22 hetet,és már a rugdosás az én pocimon is látszik:)

Legtöbbször az "idegen"hangokra figyelmes a babóm:)A közérzetem az nem az igazi...hamar ideges leszek apró dolgokon is,de szerencsére a család megért:)Tanfolyamra járok,reggel:( úgyhogy az aluszékonyság,az nálam is megvan!De ilyen rossz idöben szerintem minden kismama így érzi!

Mindenkinek boldog babavárást!!!!

22 heteskismami:)

2009. márc. 16. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Legfőbb gondom, hogy úgy látom kb. 2 hete alig nőtt a hasam, de szerencsére a kollegák ezt kérdés nélkül megcáfolják. Mi is mocorgunk, de én hasfalon keresztül még nem láttam. Hétvégén nyugisabb volt, ma kicsit intenzívebben éreztem. Főleg este szoktam, vacsi után. Fáradékonyság az van, de szerintem ebben sok szerepe van a tavasznak, múlt héten nagyon kijött rajtam. Már voltam kétszer kismamatornán, jót tesz a gerincemnek, ami főleg ha háton fekszem fájdul meg, és utána nehezen mozdulok meg. Keményedéseket is érzek nem olyan régen. Te szedsz Magne B6-ot? Ha igen mennyit?
2009. márc. 16. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

en 21. hetben jarok, mar nehany hete erzek mocorgast, mult heten intenziv mozgast is ereztem.

Nalam annyira nem jellemzo a faradekonysag, de atool is fugg, termeszetesen, hogy munkahelyemen az orak mennyire farsztanak le.kb 3 napja alig erzem a babamat, vagy egyaltalan ,nem, nem aggodom, gondolom, ez termeszetes, olvastam, hogy masok is vannak igy.

2 hete kezdett inkab a pocakom noni, s most mar muszaly elindulni kismamanadragot venni, a regi kezd szoritani.

Minden jot neketek!

2009. márc. 16. 21:39
 6/6 A kérdező kommentje:
hát igen a fáradékonyság akkor jelen van!de ez evvel jár nem szedek magne b6-ot.köszönöm mindenkinek hogy írtatok olyan jó tudni nem vagyok egyedül.pusy mindenkinek
2009. márc. 17. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!