Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki rosszul van a terhesség...

Aki rosszul van a terhesség elején, annak ez mindennapos vagy van könnyebb napotok is?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok és néha émelygek, de kb hetente 1* volt idáig komolyabb rosszullétem. Tudom, mindenki más, de picit aggódom. Ha jól vagyok, attól félek elmúltak a tüneteim és elmegy a baba. Ezért én örülök a rosszulléteknek!
2009. márc. 16. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen van ok-okozati összefüggés. Én összesen kétszer hánytam csak az egész terhesség alatt. Ezt leszámítva semmi komolyabb rosszul létem nem volt, csak annyit éreztem, hogy a terhesség tényleg más állapot, de semmi extra nem volt.
2009. márc. 16. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem sem volt eddig állandó és iszonyú émelygésem. Csak úgymond fura volt a gyomrom. Inkább az van hogy kívánok valamit aztán hirtelen már nem is kell, illetve hogy undorodom ételektől, pl a csirkének még a gondolatától kiráz a hideg, és ha nem muszáj nem bírok húst enni. De hányinger nem sokszor volt. De ne aggódj, inkább örülj neki hogy nem kell a wc fölött görnyedned. Hála Égnek nekem sem kellett. Most 10 hét 2 napos vagyok és a 9.héttől meg volt hogy napokig nagyon jól voltam, de most visszajött néha az émelygés.

Gratula a babához! Ne aggódj, csak a pozitívra gondolj és úgy is lesz!

Sok boldogságot!

2009. márc. 16. 18:40
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást, jól esik! :)
2009. márc. 16. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Ez tényleg teljesen változó. Nekem első terhességemnél semmi rosszullét nem volt , talán kétszer volt émelygés összesen a 39 hét alatt. A mostani terhességemnél a 6-7. héten kezdődött. Akkor még volt egy pár könnyebb nap, hol jött, hol ment, majd 8. héttől állandósult. Aa 14. hétig egyfolytában émelyegtem. Sőt, reggeltől estig, este általában mér rosszabbul voltam, mint reggel. Illatokat sem bírtam, inni alig tudtam mit, minden kijött :o( . Szóval nagyon változó. Ne izgulj, ha nincs rosszullét, ha van jobb napod örülj neki :o)
2009. márc. 16. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon gyakori volt az émelygés kb. a 14. hétig, de az elején volt néhány nap, amikor nem volt tünet, vagy csak nagyon enyhe. Én is megijedtem, még uh-t is csináltattam (egészségügyben dolgozom. Aztán egyszer volt, hogy este hánytam, sem előtte, sem utána nem volt ilyen, mindig csak reggel szaladgáltam öklendezni. A változó hormonháztartás a legkülönfélébb reakciókat válthatja ki a kismamából.
2009. márc. 16. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A 7. héttől a 14. hétig folyamatosan émejegtem, mindentől undorodtam. Majd egy reggel úgy keltem fel, hogy tök jól vagyok. Egyik napról a másikra szűntek meg a panaszok, meg is rémültem redesen. Persze minden rendben van. Itt szuszog a kiságyban:)

2009. márc. 16. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:

nalam kb 8-12 hetig volt a borzaszto idoszak amikor sokat emelyegtem foleg reggel es delelottonkent, meg majdnem minden kijott belolem. aztan fokozatosan elmult. meg neha azert egy egy napokra visszajon, de messze nem olyan veszes amilyen volt. en ebebn az idoszakban hideg narancslevet vagy ananaszlevet ittam az segitett ill szaraz kekszet ettem. igyekeztem tobbszor kis adagokat enni. most erdekessegkeppen a narancslevet nem birom meginni kb ugy ket hete faj a gyomrom tole, most a hideg almale jon be ha emelygek.

18 hetes kismami

2009. márc. 17. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!