Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent a vizeleti laborviz...

Mit jelent a vizeleti laborvizsgálatnál az hogy a vizelet leukocyta pozitiv lett? Mi az egyáltalán?

Figyelt kérdés
2008. febr. 19. 09:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia megnéztem neked a neten. Azt jelenti, hogy a vizeletben fehérvérsejt van. Nekem is volt ilyen. Nem mindegy a mennyiség. Általában gyulladásra utaló jel. Lehet ,hogy elküldenek vizelettenyésztésre. Addig is igyál sok folyadékot!
2008. febr. 19. 10:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ:)!Az lehetséges mert a fehérvérsejtszámom is magasabb az átlagnál:(!Azert remélem nincs nagy baj!Köszi!Üdv
2008. febr. 19. 10:24
 3/3 anonim ***** válasza:

35 hetes mami vagyok, a legutóbbi leletemen nekem is szerepelt ilyen. A védőnők azt mondták, hogy ez fehérvérsejt, és ebből képződik a genny.

Ha nincs sok, akkor elég a kamillateás "kezelés". Éjjel-nappal kamilla teát kell inni. és az kimossa ezeket a sejteket, ráadásul gyulladáscsökkentő hatása is van. Ha sok a fehérvérsejt a vizeletben, akkor valószínűleg a dokid írna fel antibiotikumot.

Ne aggódj, ígyál sok-sok kamilla teát, és jó Babavárást!!!

2008. febr. 19. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!