Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Én szeretnék...

Mit tegyek? Én szeretnék nagyon gyereket, de a párom egyáltalán nem. Hogy fog ez működni?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt párommal. 24 éves vagyok, a párom 26. Múltkor felvetettem neki a kérdést, hogy szeretne-e gyereket, mire a válasza az volt, hogy nem akar nyűglődni vele, és tök sok pénzt elvesz így meg úgy. Nagyon megsértődtem rá, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy én már most is szívesen szülnék neki egyet, ha akarna. DE nem akar. Változhat ez még? Ha vele vagyok akkor legkésőbb 26 éves koromra szeretnék babát.
2011. szept. 20. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, hogy későbbre mik a tervei. Ha később se akar, akkor váljatok szét. Ezt nem lehet "erőltetni".
2011. szept. 20. 19:54
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2011. szept. 20. 20:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írta. Ha eleve elzárkózik tőle, akkor jobb, ha most mentek külön.
2011. szept. 20. 20:35
 4/10 A kérdező kommentje:
rendben... éjjel jön haza, dolgozik. reggel megmondom neki :( :/
2011. szept. 20. 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát ez nálunk is így volt. Az én párom sem akart babát, aztán (hüvelykúp mellett) becsúszott a baba. Nagyon oda volt, el akarta vetetni, de én nem hagytam, inkább elköltöztem volna. Most a kislány apuka kis királylánya, nem adná a világon semmi pénzért. Nem mondom, hogy nálad is "csússzon be", mert én egyedül is fel tudtam volna nevelni, csak azt akartam jelezni, hogy igen, megváltozhat, de beszélj vele, hogy neked ez fontos. Ha nem akar később sem gyereket, akkor el fogod hagyni, mert te szeretnél egy babát. Párod még elég fiatal, lehet később meg fog változni.
2011. szept. 20. 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:

nekem az a véleményem hogy elöbb utobb minden pasinak benől a feje lágya s megérik arra hogy apa legyen. de 26évesen lehet h még valóban nem akar, élne kicsit(itt nem csajozásra gondolok v ilyesmi), stb...

biztos h eljön az idő mikor majd kifejezetten szeretne gyereket. de lehet h ez nála 30felett lesz,amivel szerintem semmi baj nincsen, az már más kérdés h te ezt nem szeretnéd kivárni. ebben az esetben talán tényleg nem működik a dolog. viszont ha szereted és ő is téged, akkor szerintem butaság lenne ezért szakitani, hogy aztán szülj egy olyannak akit lehet h nem is szeretsz annyira mint őt. persze ehhez az kell h tényleg egy szuper kapcsolat legyen a tiétek, ezt te tudod:)

2011. szept. 20. 20:48
 7/10 A kérdező kommentje:
nekem úgy jött le, hogy egyenesen undorodik a gondolattól. :( az a baj. ezért is sértődtem meg. nem azért mert nem akar, megértem. hanem azért, ahogy közölte... mintha azt kértem volna tőle, hogy aludjon egy ólba disznók között...
2011. szept. 20. 21:11
 8/10 anonim ***** válasza:

nekem 27 eves koromig azt mondta, hogy neki van egy gyereke: én.

en akkor mar nagyon porogtem a temara (pedig nem vagyok egy anyatipus, de hormonok...)

azt mondta ha lediplomaztam (keson kezdtem, sokaig huztam a sulit)

szoval 29 evesen (diploma utan)teherbe estem, es 30 evesen szultem.

a vilag legjobb apukaja :)

most varom a masodik babat, szinten "utolso pillanatban" (32 evesen). 3 ev a legtobb amit akartam a ket baba kozt, pont szuletesnapra fog erkezni a kisteso remelhetoleg.

szombaton lesz az ultrahang, o is varja nagyon.

a fiam is varja a "jóbabát"

:)

2011. szept. 21. 00:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem még bőven ráérrtek gyereket válallni, én nem erőltetném.

Pár év múlva megérik rá

2011. szept. 21. 08:31
 10/10 anonim ***** válasza:
17 voltam mikor összejöttünk, ő 24. Kijártam a sulikat, diploma, dolgoztunk, évek óta együtt éltünk, minden feltétel adott volt, de ő még mindig nem akart gyereket, pedig szerettük egymást. Én úgy döntöttem, hogy inkább keresek magamnak valaki mást, aki esélyt ad nekem egy boldogabb életre. Tudtam, hogy gyerekek nélkül nem tudnék élni, és nem akarok még újabb 10 évet várni, hogy azt a választ kapjam egy napon, hogy majd egyszer talán... Igaz várnom kellett rá, de megtaláltam a férjemet, és most jön a 2. babánk. boldogabb vagyok, mint valaha. A volt élettársam azóta 38éves, és még mindig elutasítja a gyerek gondolatát is. Életem legjobb döntései közé sorolom a szakításunkat.
2011. szept. 21. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!