6hetes iker terhes vagyok kb. már inkább 7, és az egyik baba szikhólyagja 8mm az ő mérete 9mm és 24mm petezsák. Baj ha ilyen nagy a szikhólyag? Mivel jár?
Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 17:29
1/4 anonim válasza:
Szia!Megkérdezhetem, hogy mivel neked ikerterhességed van, a fájdalmaid amiből kiderült h terhes vagy esetleg erősebbek voltak, vagy volt vmi jel, h ikerterhesség?Vagy csak az uh mutatta meg őket!Egyébként Gratula!:)
2/4 anonim válasza:
Szia. Pontosat én sem tudok mondani mert nem vagyok orvos, de szerintem ha gond lenne azzal hogy a szikhólyag nagy, az orvosod BIZTOS mondta volna. Ne aggódj, lehet azért van mert ikrek!
Gratulálok a picikhez és tényleg ne aggódj. Ha baj van az orvos szól!
3/4 anonim válasza:
Ikreknél lehet másképp van minden, nekem a dokim azt mondta 3-5 mm között jó a szikhólyag. De nekem 1 babám van.
4/4 anonim válasza:
Mi is ikreket várunk (most 15. hét), a mi babáink 6 hét 6 naposan 8 mm-esek voltak. Úgyhogy az a méret rendben. Szikhólyagot és petezsákot nem mért, de így elnézve a képet, a 24 mm-es petezsák is reálisnak tűnik. A szikhólyag eleinte nagyobb, hiszen ez táplálja ez embriót (esetünkben embriókat). Aztán egyre kisebb lesz, a babák pedig egyre nagyobbak, majd a 12.hétre teljesen elsorvad, szerepét átveszi a lepény.
Szerintem, ne aggódj! Bár én is tudom, nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!