Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés előtt mennyivel ékelődi...

Szülés előtt mennyivel ékelődik be a baba feje?

Figyelt kérdés
Néhány napja nagyon lent érzem. Ez a 3. szülésem.
2009. márc. 16. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én most várom a másodikat. Nálunk már lent van a baba feje, de még nincs teljesen beékelödve. A szülésznöm azt mondja, hogy minden további gyermek késöbb ékelödik csak be, mondván van még hely. Igaz nálam az elsö egyáltalán nem volt beékelödve. Van akinek csak vajúdásnál ereszkedik le a hasa!
2009. márc. 16. 14:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Mennyi idős pocakos vagy?
2009. márc. 16. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem már fejvégűfekvésű volt 29hetesen.

32 hetes kismama.

2009. márc. 16. 15:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de szerintem az, hogy fejvégű és az hogy beékelődik a pici feje nem egy és ugyanaz! Nekem már a 21. hét óta fejvégű. És bár első baba, de nagyon is érzem és tudom, hogy nincs a feje beékelődve!
2009. márc. 16. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én vagyok a tegnapi 14:44-es. Ma vagyok 38 +3 !!! Most jövök az orvostól. Méhszáj zárt, a baba feje nehezen bár, de még mindig visszatolható, tehát még mindig nincs teljesen beékelödve. Jó kis fájásaim vannak, már hetek óta, de a kis könyvembe csak ma írták be elöször! És a méhnyak kb. a felére rövidült. Te hány hetes vagy?
2009. márc. 17. 14:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja még annyit a 15:48-as válaszolónak! Az utánad írónak igaza van, a fejfekvés illetve a fej beékelödése között ( ezt úgy veszed észre, hogy ereszkedik a has!) van némi különbség!
2009. márc. 17. 14:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Én még csak 36 hetes, de 32 héttől teljesen meg van rövidülve a méhnyak, és 1 ujjnyira nyitva van.
2009. márc. 17. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Megint én vagyok a 38 hetes. Hát ez már nagyon jó, amit írtál. Föleg, hogy már 36 hetes vagy! Szerintem nem nagy baj, hogy nem nyom teljesen a baba feje a méhszájra, így is szépen nyilsz. Akármikor is elindulhat a babád. Vannak fájásaid? Hogy viseled ezt a terhességet?
2009. márc. 18. 07:03
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kérdésed utolsó válaszoló. Már nagyon nehezen viselem a terhességet mert nagyon sok belgyógyászati problémám van.Magas pulzus időnként 145 arra Betalocot szedek a fulladásomra Diaphilint, Terhességi diabéteszem van, 30 hetesen volt egy rosszullétem jobb o lezsibbadt, nem tudtam beszélni, a neurológián feküdtem utánna kinyílt a méhszáj.

2 nap múlva töltöm a 37 hetet már áldás lenne a szülés. Egyébként 2-3 hete vannak jósló fájásaim.Remélem Te jobban viseled.

Minden jót!Jó egészséget!

Boldog babavárást.

2009. márc. 19. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!