Koraszülés. Van itt olyan anyuka akinek a vártnál hamarabb jött a baba? Ha igen mennyivel? Mennyivel másabb mintha időre szülnénk? 33 km
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 09:15
1/6 anonim válasza:
Nekem a 37. héten jött, 3700 grammal és 54 centivel, 10/10 Apgarral. Elfolyt magzatvíz, semmi fájás, császár. Semmi gond nem volt, persze a bűvös 36. héten már túl voltunk. De olyan nagy és erős volt, mintha 40. hétre született volna.
2/6 anonim válasza:
Én a második gyermekemet 36+1hétre szültem. Pont akkor volt egy nagy front, és hát minket sem kímélt. Hála a jó égnek semmi gond nem volt, 3350g, 55cm 10/10-es apgar.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.csak azért kérdeztem,mert a napokban sok a folyásom,és kicsit szurkál a hüvelyemnél,és keményedésem is van amire magneziumot veszek be.
2010. okt. 6. 10:02
4/6 anonim válasza:
Nekem már a 25-ik héttől voltak megkeményedéseim.Hiába gyógyszereztek agyon a terhesség végéig megmaradtak.Szerintem ennek köszönhető hogy a magzatvíz elfolyásától a gyerek megszületéséig 3 óra telt el. 36 hetesen és 3 naposan született 2430g és 49 cm volt.Apgar 10/10.
5/6 anonim válasza:
Szia! 35 hetesen megindult a szülés, visszatartották, mert hogy korai, és még pici a baba, 2 kiló sincs. 1 napra bent tudták tartani, másnap megszületett. 3170 gramm 52 cm volt. És semmi baja nem volt. Még tovább sem kellett bent maradni, nem számított kora szülöttnek, és elszámolva sem volt!
6/6 anonim válasza:
Bocsi kérdező az off.-ért,de ez engem is nagyon érdekel!Jó a kérdésed!:)
34+1 hetes vagyok.Keményedem rendesen,folyásom nekem is nagyon sok.De hivatkozom még kicsit arra,hogy nem ereszkedett le a pocakom annyira.Minden esetre,jó ha el van pakolva a kórházi cucc:)
Visszakukkolok még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!