Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Koraszülés. Van itt olyan...

Koraszülés. Van itt olyan anyuka akinek a vártnál hamarabb jött a baba? Ha igen mennyivel? Mennyivel másabb mintha időre szülnénk? 33 km

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 37. héten jött, 3700 grammal és 54 centivel, 10/10 Apgarral. Elfolyt magzatvíz, semmi fájás, császár. Semmi gond nem volt, persze a bűvös 36. héten már túl voltunk. De olyan nagy és erős volt, mintha 40. hétre született volna.
2010. okt. 6. 09:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a második gyermekemet 36+1hétre szültem. Pont akkor volt egy nagy front, és hát minket sem kímélt. Hála a jó égnek semmi gond nem volt, 3350g, 55cm 10/10-es apgar.
2010. okt. 6. 09:50
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.csak azért kérdeztem,mert a napokban sok a folyásom,és kicsit szurkál a hüvelyemnél,és keményedésem is van amire magneziumot veszek be.
2010. okt. 6. 10:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem már a 25-ik héttől voltak megkeményedéseim.Hiába gyógyszereztek agyon a terhesség végéig megmaradtak.Szerintem ennek köszönhető hogy a magzatvíz elfolyásától a gyerek megszületéséig 3 óra telt el. 36 hetesen és 3 naposan született 2430g és 49 cm volt.Apgar 10/10.
2010. okt. 6. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! 35 hetesen megindult a szülés, visszatartották, mert hogy korai, és még pici a baba, 2 kiló sincs. 1 napra bent tudták tartani, másnap megszületett. 3170 gramm 52 cm volt. És semmi baja nem volt. Még tovább sem kellett bent maradni, nem számított kora szülöttnek, és elszámolva sem volt!
2010. okt. 6. 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocsi kérdező az off.-ért,de ez engem is nagyon érdekel!Jó a kérdésed!:)

34+1 hetes vagyok.Keményedem rendesen,folyásom nekem is nagyon sok.De hivatkozom még kicsit arra,hogy nem ereszkedett le a pocakom annyira.Minden esetre,jó ha el van pakolva a kórházi cucc:)

Visszakukkolok még.

2010. okt. 6. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!