Tegnap a babám nagyon aktív volt ma viszont alig éreztem mocorogni. Mitől lehet ez? Leht h ma piheni ki a tegnapi napot? Ez lehetséges? 33 hetes kismama vagyok
Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 14:02
1/4 anonim válasza:
lehet front van,ők is érzékenyek rá,figyelgesd,de biztos hogy nincs baj,csak elpilledt:-)
Boldog babavárást!
2/4 anonim válasza:
Ma nekem sem aktív a babám, tagnap és tegnapelőtt elemébe volt, ma pedig reggel óta lesem, hogy mikor mocorog, 19 hetes vagyok és neki a rúgása is elég gyenge még, remélem tényleg a front csinálja.
Boldog babavárást,
19 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Én is ezt figyeltem meg. A hétvégén az én kislányom is olyan aktív volt, kész bulit rendezett odabent. Ma viszont alig hallatott még magáról. Ilyenkor én is megijedek. Szerintem csak a front miatt van, ők is megérzik ezt. Lényeg az, hogy érezd mocorogni.
22 hetes kismami
4/4 anonim válasza:
Ma az én kisfiam is nagyon lustácska volt,nagyon keveset mozgott a tegnaphoz képest.
27hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!