Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes kismama vagyok....

28 hetes kismama vagyok. Miert van az hogy az utobbi idöben nagyon lent erzem mocorogni a babäm? Vagy csak pozt vältoztattot?

Figyelt kérdés
2009. jan. 24. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 30 hetes vagyok és én is ott érzem, nálam azért van, mert farfekvéses és a lábaival alul rugdos, ha kalimpál, olyan érzés pár pillanatra, mintha nagyon pisilnem kellene. Ha a fejét, vagy az öklét a köldököd körül látod, érzed, akkor biztosan a lábát érzed lent. Az öklét úgy ismered meg, hogy amikor a hasadon egy pici kiálló púpot látsz, próbáld meg az ujjaddal kitapogatni, lehet érezni a bütykeit, mert ilyenkor még csont-bőr a babus. Én is ilyet játszottam pár napja és aztán az UH igazolta a felfedezésemet. Az előző terhességem, harántfekvéses volt és akkor ilyet soha nem éreztem. Jó felfedezést!
2009. jan. 24. 10:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a välaszt!2 hete voltam dokinäl,akkor meg a feje volt lent!De most elkezdem a felfedezest:-)
2009. jan. 24. 14:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én is nagyon lent kezdtem el érezni a babát, és ma voltunk 4D-s ultrahangon, és nekem is farfekvéses..

27+5 napos kismama

2009. jan. 24. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!