Ez hogy jöhetne szóba idegen emberektől azért mert strandolsz? Legfeljebb kritizálnak, az meg az ő bajuk. (Ne érts félre nem bántásból írtam, hanem hogy megismerd a szó jelentését.)
Kitartást az utolsó hetekhez!
2011. máj. 26. 12:02
12/17 anonim válasza:
Tavaly Gyulán voltunk nyaralni,akkor voltam 18 hetes terhes,elég nagy volt a hasam,és rajtam kívül még rengeteg pocakos is volt.Én nem mentem be a termálba,de a sima medence nagyon tetszett a pocaklakónak,és nem feküdtem ki a napra.
2011. máj. 26. 14:10
13/17 anonim válasza:
Ha attól félsz, hogy megszólnak, hogy mit mutogatod magad terheses, pocakkal, akkor buta vagy :-)
Én egyszerűen imádom nézni a terhes nőket (persze normális határokon belül, nem állok oda, hogy hadd simogassam meg vagy ilyesmi), annyira szép dolog. És irigykedem is rájuk. Legyél büszke a pocakodra és lakóra.
26/L
2011. máj. 26. 14:40
14/17 anonim válasza:
Szerintem, a "soha nem mennek strandra", vagy "ennyi szorakozast megvonok a gyerekem erdekeben" duma mind alszenteseg es azert mondjak, hogy lelkiismeretfurdalast csinaljanak a masik anyukanak akinek esetlek ez jart az eszeben es szeretne lubickolni eggyet.Nincs abban semmi rossz, persze legyen az ember korultekinto, ne legyel fertozeshajlamos,vagy egyebb ami veszelyezteti a babat.En 14 hetes vagyok es igen, nagyon vagyok strandra es fogok is menni, mert hal'istennek nincs semmi problemam.Ugyanezt mondom a tobbi pocakosnek is, ha van kedvetek es nincs semmi gond veletek vagy a babaval akkor nyugodtan lehet lubickolni, persze mertekkel.
2011. máj. 26. 16:57
15/17 anonim válasza:
Ja es a pocakot meg vegkepp nem kell szegyelni, sot buszke lenni ra:)
2011. máj. 26. 16:59
16/17 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó előtti válaszolóval,orvosi jóváhagyással miért ne lehetne ésszerű határokon belül élvezni a nyarat, ha jólesik? (természetesen nem az agyonzsúfolt "néplavórokra' gondoltam.)
Persze, ha valaki nagyon parázik, a világért se tegye, de még egy szempontot érdemes mérlegelni;
-a már gyerekes anyukák tudják, hogy ha már megvan a pici, soha olyan lazán, felszabadultan nem fog többet az ember strandolni,tehát érdemes az utolsó gondtalan nyarat kiélvezni!
amúgy tavaly a Balaton a szezon elején kivételes tisztaságú volt - én meg is fürödtem benne 25 hetesen...semmi bajom nem lett.
2011. máj. 26. 19:19
17/17 anonim válasza:
Én szeptemberben szültem a fiamat, és az egész nyarat végigfürdőztem. Megkérdeztem a dokim, ő áldását adta, az pedig fel sem merült bennem, hogy bárki furán nézne rám. Fürdőben is voltam, Tisza-tónál,Velencei-tónál, Balcsin sokat, és bikiniben. Mondjuk augusztusban már aggódtam kicsit, hogy este benne lesz a híradóban, hogy bálnát láttak Szántódon:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!