36 hetes kismamik hogy vagytok? Izgultok már a szülés miatt?
Szia!
Én is a 36.hétben járok és nagyon kiváncsi leszek h mi lesz.Én azon is izgulok h magától induljon be a szülés ne keljen inditani.Nálunk is első baba lesz szóval tényleg minden újdonság:)Te hol fogsz szülni?Én a sote 2 n.Mi kislányt várunk.Ti?Egyébként jól vagyunk bár egy jót már nagyon szeretnék aludni és a mozgás is nehezebben megy,de ennél nagyobb bajunk ne legyen:)Nemrég 3 kilóra becsélték a súlyát.
Könnyű szülést kívánok:)
Szia!
Mi igaz csak 35 hetesek vagyunk de gondoltam én is írok.Nálunk is első baba ugyhogy én eléggé izgulok.Bízom benne minden rendben lesz.Nem tudjuk kisfiunk vagy kislányunk lesz-e de fő az egészség.Nagyon szeretném ha pár nappal előbb érkezne mert nálunk túlhordásnál nem indítják meg a szülést csak ha valami gond van.És mivel a kiírt időponton be kell feküdnöm a kórházba nem szeretnék azért heteket bent lenni.
Mindenkinek jó egészséget.
Sziasztok! Én is 36 hetes vagyok, második babával. Én meg pont azért izgulok, mert tudom mi vár rám a szülésnél...:-)
Én még nem tudtam összepakolni, majd a hétvégén. Ti? Elég nehéz már nekem mozogni, estére teljesen összezuhanok, mivel a másfél éves fiam semmit nem hagy pihenni. De úgy jó az élet, ha zajlik nem?! :-) Könnyű szülést nektek!!!
Örülök, hogy ennyien hozzászóltatok!
Nekünk fiú lesz. Ma voltam 4D uh-n, és teljesen lent van már a feje. Bár 3 hete a nőgyógyászom is azt mondta, hogy innen már nehéz lenne megfordulnia, úgyhogy a fekvése tökéletes.
Egyébként nem panaszkodhatok, mert nagyon rendes baba. Éjjel soha nem ébreszt fel. 6-fél7 előtt nem kezd el mozogni. És nem rúg nagyokat, csak akkor, ha valami nem tetszik neki. (Pl. a hangos zenét nem szereti.)
Viszonylag jól is alszok, általában átalszom az éjszakákat.
Viszont pár napja elkezdett dagadni a lábfejem. Ez kicsit kellemetlen, de azért ki lehet bírni.
A bőröndöt még nem csomagoltam össze, de naponta legalább 10szer átgondolom, hogy mit fogok belepakolni.
Egyébként még kell vennem 1 hálóinget, mert otthon én pólóban és boxernaciban alszok...
Ti milyen ruhában hozzátok el a picit majd a kórházból? Én rövid ujjú body-ra gondoltam. Harisnya nem kell, elég a zokni is, ugye? Végülis június végén már eléggé kánikula van, a babakocsiban meg van pokróc.
Annyira rossz, mert cikinek érzem megkérdezni az orvost, vagy nővért ilyen ügyben. De felelőtlen anyának sem akarok tűnni. De túlöltöztetni sem akarom szegényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!