Csüt. Voltam doki szerint 5hetes terhes,4-5 mm res, de ha az utolsó menszit nézzük akkor 7hetesnek kéne lennem?
Több dolog lehet:
1. a dokid a "valós" terhességi időt mondta,tehát a körülbelüli fogantatástól 5 hét (ebben az esetben kb 2 hetet még hozzá kell adni)
2. később volt peteérésed,és ezért kisebb a terhességed még,simán lehet,főképp hogy írod:elég összevissza szokott lenni a ciklusod....
Ha valami nem lenne/lesz rendben,a doki úgyis szólni fog.
A következő UH-n már sokkal jobban fog minden látszani,sokkal könnyebb lesz méregetni.
Velem úgyan ez van, mikor dokinál voltam utolsó mensi szerint 7 hetes terhesnek kellett volna lennem, de uh alapján csak 5 hetes voltam! Én tudom, hogy nem közép időben volt a peteérésem ezért kisebb a baba. Én 6 hetesnek számoltam magam, ehhez képest is kisebb volt pár nappal. Ma megyek vissza az orvoshoz, remélem minden rendben lesz!
Szerintem nálad is hasonló lehet, később volt peteérésed és azért kisebb a baba. Ne izgulj, amíg nincs erős görcs és nem vérzel nincs semmi baj, én is ezzel nyugtarom magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!