7-8 hetes terhes vagyok és még nem találtak szívhangot. Baj? Nőtt a kisbabám 3,6mm-ról 15mm-re. Dokim azt mondta, hogy 7hetesnek megfelelő nagyságú. Nagyon félek, mert elöző kisbabám is elment.
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 13:21
1/6 anonim válasza:
fura, mert a 3xosára nőtt a kicsid, az pedig szívműködés nélkül nem nagyon ment volna.... ha ilyen jól fejlődik akkor minden rendben kell hogy legyen, talán csak a gép régi, nem? vagy az orvosod "gyengénlátó"? :)
2/6 anonim válasza:
Engem (Lengyelországban) 5 hetesen UH-ztak először, akkor volt petezsák, és csak 9-10. hétre hivott vissza, hogy majd akkor megnézzük megint. És eddig úgy is tudtam, hogy kb akkor látszik már biztosan, előtte csak lehetséges.
3/6 anonim válasza:
Én 7. hetes vagyok, csütörtökön voltam UH-on, ahol 3 mm-es embriót, és szívhangot állapított meg a doki, ugyhogy fura, hogy már 3,6 mm-nél sem láttak szívhangot. Szerintem menj el egy másik orvoshoz is, hátha ő meglátja, mert szerintem is már ott kell dobognia annak a kicsi szívnek, ha már ekkora a baba!
4/6 anonim válasza:
Szia!Biztos hogy fog legközelebb látni!Csak nyugi!
Utolsónak:hogy hogy még ilyen pici az embrió nekem 6hetesen volt 4,5mm.?
5/6 A kérdező kommentje:
4-5 hetesen mondta,hogy 3,6mm./a kisfiam is 5hetesen és 4 naposan volt 7,9mm./7 hetesen 15mm,erre azt mondta,hogy megfelelő nagyságú.
2009. júl. 19. 20:46
6/6 anonim válasza:
Nem mondta a doki, hogy baj lenne a 3 mm-rel (6 hetesen). Előző héten (5 hetesen)még csak 9*4 mm-es petezsák volt, semmi baba. Tehát még csak most indult be a fejlődése. Szívhang is csak ezen a héten indult el. Remélem két hét múlva a 8. hetes UH-on behozza a lemaradását :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!