Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A méretek jók 18 + 3 naposan?

A méretek jók 18 + 3 naposan?

Figyelt kérdés

BPD: 43 mm

Thorax AP: 41 x 44 mm

Femur: 23 mm

Fagyasztott lombik baba, a menzeszemhez képest nézték a méreteket, de a baba állítólag 5 napos volt, mikor visszaültették, nincs baja csak azt mondják, kicsit kisebb az átlagnál. Tényleg így van?

2011. máj. 23. 18:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

a 3éves fiucska anyukája vagyok és bocsi, nem akrtam vitatkozni a 4éves fiu anyukájával.

Én gondoltam rosszul, hogy az én fiam átlagos testalkatú, de akkor ő is kicsit magasabbnak számít.

:)

Kérdező, miért lett lombikotok egyébként? Tesómék is nemsokára belevágnak- tesóm nem meddő, (van már egy gyerekük aki egy gonolatra összejött) csak sajna nekik más betegség miatt nem lehet természetes úton bébijük, nagyon izgulok értük.

Nagyon jó egészséget kivánok, további jó pocakosodást!!

:)

2011. máj. 25. 08:48
 12/12 A kérdező kommentje:

Kereken 20 hetesen lemérték 48 mm-es volt a feje most! :)

Kedves utolsó! Ismeretlen eredetű meddőséggel vettek fel minket lombikra, mert semmi bajunk egészségileg, csak összeférhetetlenség van köztünk. Külön-külön lehetne gyerekünk mástól természetes úton, csak együtt nem megy. Ez a második lombik volt és fagyasztott! :)

Hát nem irigylem a tesódékat készítsd fel, hogy nem egyszerű menet sok idő, pénz, idegeskedés, lelki teher... szóval nem egyszerű, de mindenképp megéri! :)

2011. máj. 26. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!