36 hét 5 naposan a babám méretei a következők voltak: BPD:95mm, HC:328mm, AC:314mm, FEM:67mm 2800gramm jók ezek a méretek a korához képest vagy nagyobb? A lepényem 3. fokban érett
Napok óta nagyon fáj a szemérem csontom és a combomba is megy le a fájdalom, ez normális már ebben az időben? Hányinger is sokszor rám tör és nagyon sűrűn keményedek!
Amúgy 2008. 08. 27-én töltöm a 37. hetet
Előre is köszönöm a válaszokat!
Boldog babavárást kívánok
Ha a lepény 3 fokban érett, akkor már nem szolgálja ki a babát végig, hamarosan itt az időd. Szép nagy buksija van 95-ös BPD-vel.
Szép szülést kívánok neked!
Egy kétgyermekes anyuka
Szia!
Nekem 36 hét 2 naposan a következőket mérték: BPD: 88 mm, Femur: 67 mm, Haskörfogat: 327 mm és a becsült súlya 2817 g. A méhlepényem nekem is III. fokban érett. A tüneteid alapján ezek a jóslófájások, bár nekem még görcsölni is szokott a hasamalja, meg a derekam.
Talán lehet hamarabb jön a baba, de ki tudja ezt?!
Minden jót!
37 hetes kismama
Szia!
Nekem 36 hét 6 naposan a Bpd: 93 mm, Fl: 87 mm.
Nekem is fáj a szeméremcsontom, és nyilallik a combomba, sűrű keményedés, hányinger, szóval minden ami nálad van, igaz a lepény nekem 1. fokban érett, viszont nekem a külső és középső méhszáj már nyitva, igy nekem az orovs azt mondta, hogy bármikor szülhetek, és talán kihuzom jövőhétig.
Ugyhogy természetes dolgok ezek, én nem pihenek, ha jönni akar, jöjjön.
Gyors szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!