Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Ez igy nem állapot...

Mit tegyek? Ez igy nem állapot sajnos. Csak én daramtizálom tul? Ilyen vagy ur a pénz egy ember életében h mindent eldob miatta?

Figyelt kérdés

Megprobálom leirni a helyzetet.

19éves vagyok párom 27,több mint 3éve együtt vagyunk.1éve sajna külföldön dolgozik. becsuszott egy kisbaba tavaly oktober végén,megtartottam.az elején ugy érzetem ö nem akarja ,de azt sem mondta h vetessem el,aztán javultak a dolgok,soxor hivott h vagyok,érdeklödött,persze sosincs velem,4honapja nincsen itthon,szal terhességem egyedül töltöm,nem simogatja a hasam a párom,nincs akihez odabujjak,pedig van párom.és eddig maximum minden másnap hivott már azt sem.....

tök magányosnak érzem magam,és elegem van.tudom kell a pénz,de nekem nem ér meg ennyit...egy ultrahangon nem volt velem és ez nagyon fáj....

és ö még évekig kinn akar maradni,nem jön haza a baba megszületése után sem.ez fáj a legjobban.

Egyszerüen nem lehet leirni ezt a helyzetet.

Ti mit tennétek?

Vele maradnátok csak a pénzért?sok udvarlom van akit nem érdekel h babát várok,nem zavarná öket.

Kérlek adjatok tanácsot!!!Köszönöm

2009. márc. 15. 12:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Elözö hozzászolonak..:)Nekünk is Kisfiunk lesz,és persze szüléskor sem lesz itthon,egyedül csinálom azt is végig.

Ö közölte h ameddig tud kinnmarad meg h magyarország egy nagy szar,mit csinálna itthon...nem látom rajta a hajlandoságot h valaha is hazajön.Nekem meg itthon van dolgom,még a sulit is ujra el kell kezdenem 2.5éven belül különben az is eluszik...

nem hiszem el h öt nem bántja hogy nem láthatja a babát mikor megszületik,nem érzi az elsö mocorgását stb..

nem birom felfogni

Am grat h ti tuléltétek ezt a nehéz helyzetet.:)

2009. márc. 15. 13:41
 12/16 A kérdező kommentje:

bocsi nem az elözönek hanem az azelöttinek szolt,közben érkezett egy uj hozzászolás és azért...

de az elözö hozzászolonak,igen olaszban dolgozik n is dolgoztam kinnt....tudom h jo hely ,és tényleg ö elvan a jo sok pénzével,gondja semmi..és félek h egyszer elfelejt minket.

2009. márc. 15. 13:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egy olyan példa, amikor a párod nem külföldön van, hanem melletted és mégsem kapod meg ezeket az apró figyelmességeket. El is váltam. Ha már ekkor így viszonyul az apuka, akkor később sem lesz jobb. Kapcsolattartás lehet többször is távolságtól függetlenül, a távolság pedig, ha nincs kellő összetartás, véges dolog. Ha apuka ennyire nem érdeklődik, ne törd magad. Nem érdemli meg. Azt gondolod, hogy ő töri magát értetek?

Ha neadjIsten úgy alakul, hogy keserves egyedül viszed végig, de megszülöd a babát, akkor még lehetsz tökéletesen boldog, van aki szívesen elfogad téged a babáddal. Hidd el! Ha olyan embernek kötelezed el magad, aki nem tartja fontosnak még pénzéhség idején is, hogy egy kicsi élet fejlődik benned, aki ugye tőle van, akkor nagyon sokat fogsz még szenvedni.

2009. márc. 15. 14:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy utolso oszinte beszelgetest meg meger a dolog. Menj ki hozza es uljetek le megbeszelni hogy hogyan tovabb. Biztos hogy nagyon el vagytok tavolodva lelkileg egymastol a tavkapcsolat miatt. Persze hogy nem valt ki belole ugyanolyan erzeseket a baba, mint beloled, hiszen nem is lat benneteket mindennap. Plusz tuti ugy erzi ot most ez vissza fogja. A kulfoldi elet nagyon mas am, mint otthon. Nem vedem a parodat ne ertsd felre, tuti hogy nagyon szar lehet neked egyedul.

Tegyuk fol megvannak az erzelmek csak eltavolodtatok. Mi lenne ha szules utan kimennetek hozza elni? Olaszorszag nem a vilag vege. Biztos hogy a sulit is be tudod fejezni levelezon vagy tavoktatasban. Olaszorszagbol hazajarhatsz havonta 1-1 hosszu hetvegere. O dolgozik, eltart benneteket viszont megis csinlahattok dolgokat egyutt es reszei lesztek az eletenek.

Ha meg mar nincs parazs, akkor gyakorlatiasan meg kell beszelni az anyagiakat es legalisan lerendezni. Fizessen neked gyerektartast, te meg otthon befejezed a sulidat aztan ha kesz vagy ra lelkileg biztosan talasz majd uj tarsat.

Ne keseredj el, ez sajnos nem csak o meg te, hanem amilyen helyzetbe vannak most az emberek Mo-on is meg mindenhol. Fel a fejjel! Es kitartast meg sok boldogsagot kivanok a kisfiadhoz!

15 hetes km

2009. márc. 15. 19:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igaza van az előttem szólónak, de azért úgy gondolom, hogy egy terhes kismama ne utazgasson és szaladjon olyan szekér után, ami nem veszi fel... Méltatlan.
2009. márc. 15. 19:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a pénz, vagy a távolság itt a lényeg, és nem is az, hogy tudnál-e Olaszországban élni. Szerintem is le kell ülnötök, és átbeszélni mindent, de a lényeg, hogy te is alaposan gondold át, hogyan is képzeled el a jövőt. Valóban el tudjátok-e képzelni a közös, családi jövőt? Fontos-e számára is ez a kapcsolat és a születendő gyermeketek annyira, mint neked? Ha ezekre igen a válasz, akkor is mindkettőtöknek tenni kell azért,hogy a dolog működjön.

Akárhogy is lesz, próbáld meg nem úgy felfogni a dolgot, hogy sokmindent feláldoztál a semmiért, hiszen az élet legnagyobb ajándéka így is a tiéd lett!

Sok-sok kitartást kívánok, és erőt a dolgok tisztázásához!

10 hetes kismami

2009. márc. 15. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!