Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 36. héttől milyen gyakran...

A 36. héttől milyen gyakran jártatok nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Főleg az érdekelne aki magánorvoshoz járt.Ha gyakrabban kellett mennetek akkor is azt az összeget kérte el?Én 10000 fizetek de nem tudnám monjuk hetente vagy kéthetente ezt kifizetni.
2011. máj. 23. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Hetente kell menni a végén. Dokija válogatja, hogy kell-e fizetni minden alkalommal. Általában kell :( Ezt bele kell sajnos kalkulálni az elején :( Én is maszekhoz járok, 5000 egy alkalom, egyelőre havonta. Az előző terhességemkor még 4000 volt (2009-ben), akkor a végén 2 hetente mentem, meg talán egyszer-kétszer hetente, de előbb jött 2 héttel a baba.
2011. máj. 23. 12:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Most hány hetes vagy? 36? Eddig havonta kellett menned?
2011. máj. 23. 12:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Hetente jártam hozzá a 36. héttől.

36 hetesen volt uh, méhszájvizsgálat és nst. Ekkor elkérte a terhesgondozási díjat és az nst díját.

37 hetesen csak nst volt, így csak ezt fizettem.

38 hetesen volt uh, méhszájvizsgálat, nst - mindent fizettem.

39 hetesen volt nst és méhszájvizsgálat (csak az nst árát kérte el).

40 hetesen nst volt, csak azt fizettem.

Kérdezd meg, hogy nála hogy működik, mert van olyan magándoki, aki ilyenkor már a kórházba hív be vizsgálatra, és ott nem kell fizetni.

2011. máj. 23. 12:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim már nem kért semmit, mikor sűrűn kellett járni, én nst-re a korházba jártam és kezdem meg megint pénteken, de mikor orvoshoz kellett menni sűrűbben mint 4 hét akkor azt mondta, hogy már nem kér pénzt, hanem csak a szülésnél.
2011. máj. 23. 13:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen nst n én is kórázban voltam remélem megoldaható majd valahogy a dolog.Kalkulálhatók én ha közben nem úgy alakulnak dolgok ahogy kellene:(
2011. máj. 23. 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:

35.héttől hetente 38.hétig, de nem 7000 ft-ot kért, csak 2000-et, és a magánrendelőben is van uh+ctg.

Biztonságból a 38.héttől már a kórházban fogadott, ott nem kellett fizetni.

2011. máj. 23. 13:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem hetente kellett menni.
2011. máj. 23. 14:06
 8/9 anonim ***** válasza:

én 37 hetesen vtam dokinál,aztán meg 40hetesen,közben meg 2-szer nst-n 38 és 39 hetesen(ezt kórházban csinálták)

Szóval én ezt annyira nem vágom,hogy miért kellene hetente dokihoz járni,így is megszültem,semmi bajom/junk nem lett.Egyébként 40 hetesen már azt mondta meg se vizsgál,csak uh-t csinált.

2011. máj. 23. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem a baba fekvése miatt 34. héttől hetente akart látni, de szerencsére a kórházba hívott mindig, ott pedig nem kellett fizetnem. Fizettem éppen eleget előtte és a szülésre is.
2011. máj. 23. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!